Egyéb kategória

Mindjárt kicsengetnek! – Ezek lesznek a legmenőbb nyári táborok

Az idei évben elsősorban a programozó és a katonai táborokat keresik a szülők és gyerekek! Az árak a tavalyi évhez képest valamelyest emelkedtek, a legdrágább táborok több mint negyedmillió forintba, a legolcsóbbak kevesebb mint tízezer forintba kerülnek. Íme, a Táborfigyelő gyerektábor-összehasonlító portál adatai a 2018-as táborszezonról!

vous - 2018.05.25.
Mindjárt kicsengetnek! – Ezek lesznek a legmenőbb nyári táborok

2018 a táborbumm éve, ennyi tábor közül még soha nem választhattak szülők és csemetéik.

A Táborfigyelő gyerektábor-összehasonlító portálon jelenleg több mint 1100 táborturnus érhető el, így a rendkívül bő választék már-már megnehezíti a táborválasztást a szülőknek. 

„Elkészítettük egy segédletet a szülőknek, ami igazán jó iránytű a táborkeresésben. Ez a mankó a Táboros szakmai minimumprogram, ami tartalmazza, hogy milyen jellemzők szerint válasszunk jól biztonságos és élménydús vakációs lehetőségetgyermekünknek. ” – állítja Tóth Béla, a Taborfigyelo.hu vezetője.

A Táboros szakmai minimumprogram érinti a táborfelügyelők, a táborok tematikája, a szabadidős programok, a korosztályi bontás, a szállások minősége, az étkezés témakörét, de kitér az okoseszközök használatára is, így minden tábort kereső szülőnek nem csak ajánlott, de kötelező olvasmány is egyben

A programozó és a katonai tábor a nyerő

A legtöbben informatikai és programozó táborokat keresnek, míg a katonai és military táborok népszerűsége is rekordokat dönt, és holtversenyben az idegen nyelvi táborokkal a második legnépszerűbb témaként jelennek meg! Ezen tábortípusokat követik a sport- és kalandtáborok, valamint a képességfejlesztő táborok.

Forrás:
Táborfigyelő.hu

Még többet szeretnétek megtudni a legnépszerűbb táborokról? ITT mindent elolvashattok. 

Ajánlott cikkek