Egyéb kategória

Mindjárt kicsengetnek! – Ezek lesznek a legmenőbb nyári táborok

Az idei évben elsősorban a programozó és a katonai táborokat keresik a szülők és gyerekek! Az árak a tavalyi évhez képest valamelyest emelkedtek, a legdrágább táborok több mint negyedmillió forintba, a legolcsóbbak kevesebb mint tízezer forintba kerülnek. Íme, a Táborfigyelő gyerektábor-összehasonlító portál adatai a 2018-as táborszezonról!

vous - 2018.05.25.
Mindjárt kicsengetnek! – Ezek lesznek a legmenőbb nyári táborok

2018 a táborbumm éve, ennyi tábor közül még soha nem választhattak szülők és csemetéik.

A Táborfigyelő gyerektábor-összehasonlító portálon jelenleg több mint 1100 táborturnus érhető el, így a rendkívül bő választék már-már megnehezíti a táborválasztást a szülőknek. 

„Elkészítettük egy segédletet a szülőknek, ami igazán jó iránytű a táborkeresésben. Ez a mankó a Táboros szakmai minimumprogram, ami tartalmazza, hogy milyen jellemzők szerint válasszunk jól biztonságos és élménydús vakációs lehetőségetgyermekünknek. ” – állítja Tóth Béla, a Taborfigyelo.hu vezetője.

A Táboros szakmai minimumprogram érinti a táborfelügyelők, a táborok tematikája, a szabadidős programok, a korosztályi bontás, a szállások minősége, az étkezés témakörét, de kitér az okoseszközök használatára is, így minden tábort kereső szülőnek nem csak ajánlott, de kötelező olvasmány is egyben

A programozó és a katonai tábor a nyerő

A legtöbben informatikai és programozó táborokat keresnek, míg a katonai és military táborok népszerűsége is rekordokat dönt, és holtversenyben az idegen nyelvi táborokkal a második legnépszerűbb témaként jelennek meg! Ezen tábortípusokat követik a sport- és kalandtáborok, valamint a képességfejlesztő táborok.

Forrás:
Táborfigyelő.hu

Még többet szeretnétek megtudni a legnépszerűbb táborokról? ITT mindent elolvashattok. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.