Egyéb kategória

A legjobb natúrkozmetikumok 2018-ban

Szőke Anna blogger barátnőmmel (The Sparkling Blueberry) ellátogattunk Európa egyik legnagyobb és legjelentősebb natúr kozmetikumokat és bio élelmiszereket bemutató szakmai kiállítására, a nürnbergi Biofach Vivanessre.

vous - 2018.03.02.
A legjobb natúrkozmetikumok 2018-ban

A Biofachot, vagyis az élelmiszer szekciót idén sajnos nem volt alkalmunk megnézni, mert a két ott töltött nap alatt a Vivanessen igyekeztünk minél több új natúr beauty trendet, új kozmetikumokat, valamint számunkra eddig ismeretlen márkákat felfedezni. Ahhoz, hogy mindig naprakész információkat tudjunk nektek, a blogot olvasóknak és követőknek adni, egy ilyen világszínvonalú és profin megszervezett kiállítás kiváló terepet ad, hiszen személyesen találkozhattunk mind a nagy és ismert, mind pedig a kis startup márkák képviselőivel, akik elhalmoztak minket információval és a standokon ki is próbálhattuk a legújabb termékeket, amelyek többsége néhány héten belül már az üzletek polcain lesz.

Idén 275 kiállító érkezett a világ minden pontjáról,

így a standoknak csak a töredékét tudtuk felfedezni, de az egyik legizgalmasabbat, a Novelty Standot természetesen meglátogattuk. Itt mutatták be ugyanis az új termékeket, amelyek közül a látogatók szavazatai alapján 7 kategóriában hirdettek győztest.

Nézzük most sorban az egyes kategóriákat és 2018 legígéretesebb natúr kozmetikum újdonságait.

Forrás:
Depositphotos

A legjobb arcápoló termék

N&B – Natural is Better | Protect & Repair Wonder Cream:

Az 1989-ban alapított olasz N&B cég, és a Natural is Better – amely csak egy az 5 márkájuk közül – azért is nagyon különleges, mert a kozmetikumaik készítéséhez szükséges növényi alapanyagokat nem külső forrásból szerzik be, hanem saját bio farmjukon termesztik őket. A Natural is Better termékek a legújabb kutatásokon alapuló, innovatív és természetes megoldásokat kínálnak, és rendkívüli hatást ígérnek. A díjnyertes Protect & Repair Wonder Cream olyan védő és regeneráló hatással rendelkezik, amely azonnal látványosan megújítja a fáradt bőrt. A textúrája egyszerre gazdag és könnyű, és valóban nagyon hatásosan tünteti el az öregedés és a fáradtság jeleit. A mélyen tápláló és védő hatása mellett ragyogóvá és selymessé is varázsolja a bőrt, emiatt pedig sokkal fiatalabbnak tűnik. Minden bőrtípusra, még érzékeny bőrre is ajánlott a használata.

  • Összetevők: egyelőre nem elérhető
  • Ár: egyelőre nem elérhető

A cikk folytatásáért és további termékekért kattintsatok ide

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.