Test

Télen se állj le: ezek a legjobb sportok a hidegben

Karácsony környékén mozgás helyett inkább csak kajálunk, pedig ennél nagyobb hibát el sem követhetnénk. És bár nem kell lemondani a finom falatokról, azért a mozgásra és az egészségre is oda kell figyelni még akkor is, ha kinn röpködnek a mínuszok. Összegyűjtöttük a legjobb alternatívákat!

vous - 2017.12.16.
Télen se állj le: ezek a legjobb sportok a hidegben

Hot jóga

Az egyik kedvenc sportom a hidegben, amiről már itt írtam korábban. Nincs is jobb, mint amikor a kinti hűvösből bemész a jól felfűtött jógastúdióba, és másfél óra múlva teljesen felfrissülve jössz ki. 

Úszás

A bikinialakot nem csak nyáron lehet megvillantani – elég, ha csak eljársz úszni. A hidegben pedig szintén nagyon jólesik a sok leúszott hossz után beülni szaunázni.

Korizás

Tök jó randiprogram, ráadásul még a kalóriákat is égetitek közben! Kell ennél több?

Edzőterem

Ha már túl hideg van a kinti futáshoz, pattanj fel a futópadra! Bár csomóan ódzkodnak attól, hogy lemenjenek a terembe, valójában nincs mitől félnetek, mindenki kezdi valahol.

Otthoni edzés

Legutóbb Dorka gyűjtötte össze a kedvenc edzős videóit, amikhez ki sem kell lépnetek a házból. Ha zavarnak a fürkésző tekintetek, vagy csak kevés időtök van, az otthoni zsírégetés mindig jó ötlet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.