Test

Télen se állj le: ezek a legjobb sportok a hidegben

Karácsony környékén mozgás helyett inkább csak kajálunk, pedig ennél nagyobb hibát el sem követhetnénk. És bár nem kell lemondani a finom falatokról, azért a mozgásra és az egészségre is oda kell figyelni még akkor is, ha kinn röpködnek a mínuszok. Összegyűjtöttük a legjobb alternatívákat!

vous - 2017.12.16.
Télen se állj le: ezek a legjobb sportok a hidegben

Hot jóga

Az egyik kedvenc sportom a hidegben, amiről már itt írtam korábban. Nincs is jobb, mint amikor a kinti hűvösből bemész a jól felfűtött jógastúdióba, és másfél óra múlva teljesen felfrissülve jössz ki. 

Úszás

A bikinialakot nem csak nyáron lehet megvillantani – elég, ha csak eljársz úszni. A hidegben pedig szintén nagyon jólesik a sok leúszott hossz után beülni szaunázni.

Korizás

Tök jó randiprogram, ráadásul még a kalóriákat is égetitek közben! Kell ennél több?

Edzőterem

Ha már túl hideg van a kinti futáshoz, pattanj fel a futópadra! Bár csomóan ódzkodnak attól, hogy lemenjenek a terembe, valójában nincs mitől félnetek, mindenki kezdi valahol.

Otthoni edzés

Legutóbb Dorka gyűjtötte össze a kedvenc edzős videóit, amikhez ki sem kell lépnetek a házból. Ha zavarnak a fürkésző tekintetek, vagy csak kevés időtök van, az otthoni zsírégetés mindig jó ötlet!

Ajánlott cikkek