Trend

Ennél menőbb sportruha nincs most – de ki az, aki tényleg hordja?

Írtunk már arról, hogy a fehér nadrágot bátran viselheti mindenki, ha betart néhány szabályt. Arról is írtunk, hogy az edzés során miért mindegy, mit viselünk. Nem vagyunk viszont ennyire engedékenyek, ha egy felfutóban lévő trendről van szó. A téma: az edzéskor viselt fehér sportnadrág.

vous - 2017.09.05.
Ennél menőbb sportruha nincs most – de ki az, aki tényleg hordja?

Ha az ember lánya rendszeresen bóklászik az Instagramon – és hát ez a mi esetünkben munkahelyi kötelesség –, előbb-utóbb belebotlik trendekbe. A legutóbbi ilyen a testedzéssel, mozgással foglalkozó profilokon bukkant fel rendszeresen.

Úgy tűnik, mindenki rákattant a fehér sportleggingsre.

A képeket látva azért felmerül az emberben néhány kérdés – főleg, ha rendszeresen jár edzeni.

  • Ezek a nadrágok nem látszanak át?
  • Nem koszolódnak nagyon?
  • Rendesen lehet őket tisztítani, nem szürkülnek be?
  • Csak az instafotók miatt viselik őket, vagy tényleg edzenek is ezekben?
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Természetesen a fotókon nagyon jól néznek ki ezek a nadrágok, de egy pillanatra sem tudom magam elképzelni bennük. Ha ezt nézem, mégiscsak fontos, mit viselek az edzőteremben. A fehér nadrág plusz egy frusztrációs pont, nem szeretnék még a súlyok és önmagam mellett ezzel is foglalkozni. Különben is elég fehér vagyok én magam is, nem lenne kuriózum a dolog.

Ha nektek megtetszett a nadrág, és szeretnétek beszerezni egyet, akkor fogadjátok meg a következő tanácsokat:

  • Vegyetek alájuk láthatatlan, varrás nélküli, testszínű alsóneműt, semmi mást nem tudok elképzelni. A fehér nadrág a legkisebb csipkét, bugyivonalat is kiadja.
  • Olyan nadrágot válasszatok, amelynek vagy bélése vagy beépített alsóneműje is van.
  • Vegyetek olyan nadrágot, amelyik vastagabb anyagból van.
mengyan-eszter-szemelyi-edzo

A végén Vaslady leszek, vagy Wonder Woman – Ezért kezdtem személyi edzőhöz járni

Harminc fölött egy, kettő, na jó, négy évvel azért az ember lánya megérez olyan dolgokat, amelyekről eddig csak olvasott – vagy az én esetemben írt. Tényleg lassabban tűnnek el a karikák a szemem alól. Tényleg vannak ősz hajszálak, szarkalábak, puhul a bőr, illan a kollagén, indokolatlan úszógumik születnek a vékony testemen is. Harminc fölött és jó tíz év ülőmunkával a hátam mögött rájöttem: ez így nem fog menni. Úgy döntöttem, rendszeresen mozogni fogok, izmot építek, de legalábbis állóképességre gyúrok. A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek