Trend

Három ötlet, ha egyedi karkötőre vágysz

Az egyediség mindig, minden helyzetben jó választás. Ez tény! Na igen, de milyen úton érheted ezt el? Úgy, hogy nem feltétlenül az extravagancia az, ami a te stílusod? Nos, visszafogottabb és hajmeresztőbb tippek egyaránt akadnak a tarsolyunkban, következzen tehát az a három, amivel garantáltan nem nyúlhatsz mellé!
vous - 2022.11.08.
Három ötlet, ha egyedi karkötőre vágysz

1. A gravírozás igazán telitalálatos ötlet!

gravírozott karkötő olyan meglepetés, ami párját ritkítja. És ez nem valami jól hangzó ígéret vagy barokkos túlzás, hanem az igazság. Hogy miért? Azért, mert az egyedi szövegnek köszönhetően az amúgy is minőségi jellemzőkkel megáldott ék olyan különleges értékkel gazdagodhat, ami valójában felbecsülhetetlen. Mert személyes, mert túlmutat mindenen, ami szokványos és mert törődésről árulkodik! Ez az a típusú figyelmesség, ami aranyat ér manapság, amikor olyan nagy a rohanás és a lemorzsolódás. Egyetlen név is elegendő lehet feliratként, de akár egy egész idézet is körberagyoghatja a karkötő aranyló vagy ezüstös fényét. Van, akinek pár karakterben benne rejlik az egész világ, megint másnak egy mondat képes mindent megváltoztatni. A szavak erejével tehát érdemes élni!

Forrás: Canva

2. Az arany vagy az ezüst nem hagy cserben!

Az egyedi karkötő tartós sikerének titka a prémiumminőség. Ez kizárólag úgy biztosítható be, ha az alapanyag arany vagy ezüst, mégpedig a legjobb fajtából. Arany esetében ráadásul szó szerint tovább árnyalható a kép, lévén a sárgán kívül fehérre vagy vörösre is szavazhatsz. A tervezésnek köszönhetően minden lényeges részlet rád van bízva. Mi pedig vállaljuk a megvalósítást! Ez ám a nagyszerű csapatmunka!

3. A medál felteheti az i-re a pontot!

Nem mindenki szereti a medálokat, ugyanakkor egyre nagyobb a divatja. Úgy meg pláne jó választásnak tűnik, hogy a formája, a színe testre szabható. Ha a végtelen szív az, ami tetszik, vagy a végtelen szerencse, akkor semmi sem akadályozhat meg ezek beemelésében. De természetesen még megannyi más alternatíva áll rendelkezésre, azaz kizárólag tőled függ, hogy végül melyek azok a variációk, amik főszerephez juthatnak tovább fokozva az egyediséget!

Ajánlott cikkek