Egyéb kategória

Motivációért kötelező Hilary Swank Instája – már attól kipurcantok, hogy nézitek

Nem tudom, ki mennyire van edzésben, de szerintem kevesen bírnánk azt a tempót, amit Hilary Swank diktál. A 42 éves Oscar-díjas színésznő Instáját régóta követem – leginkább a #FitnessFriday posztjai miatt.

vous - 2017.07.13.
Motivációért kötelező Hilary Swank Instája – már attól kipurcantok, hogy nézitek

Tudjátok, ő volt az a színésznő, aki 2004-ben egy bokszolót alakított (ezért nyerte az egyik Oscarját). Ehhez azért bőven szüksége volt fizikai felkészülésre is. Amúgy is világ életében sportos csaj volt, versenyszerűen úszott, Washington állam bajnoka volt. Hetente 2-3 alkalommal megy futni, szereti a pilatest, de hetente két napot ő is és az izmai is pihennek.

Teljesen rá lehet kattanni a sportos videóira. Miközben néztem, azon kaptam magam, hogy most azonnal szeretnék letolni egy edzést.

Egy kis súlyzózás:

Objektum doboz

Gumiköteles dinamika:

Objektum doboz

Négyütemű fekvőtámasz Swank módra:

Objektum doboz

Fekvőtámasz Swank módra:

(A fejem nekem is sokszor pont ugyanilyen vörös, csak nem csinálok ilyen durva gyakorlatot.)

Objektum doboz

Kitörés:

Objektum doboz

Evezés megbolondítva:

Objektum doboz

Ezmiii???

Objektum doboz

A baj az, hogy elhiszem neki azt is, hogy ezeket a gyakorlatokat pont olyan könnyedén, lendületesen és mosolyogva tudnám megcsinálni, ahogy ő. Ami persze nem igaz, mert egyelőre örülök, ha fél percig plankelek, és a kitörés sem a legjobb barátom.

Azért csak nézegessétek a videókat, és aztán álljatok fel a székből vagy a fotelből, és kezdjetek el mozogni.

Vigyázz, Hillary! Jövünk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.