Világ

Miért kell a lányokkal mindig sétálni? Elárulom

Ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t, és miért ne tennétek, tudjátok, hogy nem vagyok az a kitárulkozós típus, ha a párkapcsolatomról van szó. Találtam viszont egy videót, amely olyan, mintha rólunk szólna, és amelyet nektek is látnotok kell.

vous - 2017.07.10.
Miért kell a lányokkal mindig sétálni? Elárulom

Tőlem valószínűleg nem fogtok párkapcsolati tanácsokat olvasni, a szexről szóló cikkek sem az én műfajom. Azt hiszem, a VOUS történetében eddig egyetlen egyszer volt szó közvetetten a párkapcsolatomról, méghozzá az ominózus kakis cikkben. Azt hiszem, ezzel ki is maxoltam a témát. Vagyis azt hittem.

Egészen addig, amíg rá nem bukkantam a következő (egyébként nagyon nem új) videóra. Mentségemre legyen mondva, nem igazán vagyok képben a stand up comedy műfaj hazai képviselőivel, de ez legyen az én gyengeségem.

Ez a videó viszont annyira rólunk szól, hogy végig sírtunk a nevetéstől.

Objektum doboz

Azóta amikor elindulunk akárhova egy darabig, és azt kérem a pasimtól, hogy mondjon valamit (ami nyilván nem akármi), egyből vidámabban indulunk neki a sétálásnak.

Szóval, kedves Tóth Szabolcs, köszönöm az élményt!

Sajnos, a kérdéseidre egyetlen válaszom van. Miért kell a lányokkal mindig sétálni?

CSAK!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.