Világ

Miért kell a lányokkal mindig sétálni? Elárulom

Ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t, és miért ne tennétek, tudjátok, hogy nem vagyok az a kitárulkozós típus, ha a párkapcsolatomról van szó. Találtam viszont egy videót, amely olyan, mintha rólunk szólna, és amelyet nektek is látnotok kell.

vous - 2017.07.10.
Miért kell a lányokkal mindig sétálni? Elárulom

Tőlem valószínűleg nem fogtok párkapcsolati tanácsokat olvasni, a szexről szóló cikkek sem az én műfajom. Azt hiszem, a VOUS történetében eddig egyetlen egyszer volt szó közvetetten a párkapcsolatomról, méghozzá az ominózus kakis cikkben. Azt hiszem, ezzel ki is maxoltam a témát. Vagyis azt hittem.

Egészen addig, amíg rá nem bukkantam a következő (egyébként nagyon nem új) videóra. Mentségemre legyen mondva, nem igazán vagyok képben a stand up comedy műfaj hazai képviselőivel, de ez legyen az én gyengeségem.

Ez a videó viszont annyira rólunk szól, hogy végig sírtunk a nevetéstől.

Objektum doboz

Azóta amikor elindulunk akárhova egy darabig, és azt kérem a pasimtól, hogy mondjon valamit (ami nyilván nem akármi), egyből vidámabban indulunk neki a sétálásnak.

Szóval, kedves Tóth Szabolcs, köszönöm az élményt!

Sajnos, a kérdéseidre egyetlen válaszom van. Miért kell a lányokkal mindig sétálni?

CSAK!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.