Egyéb kategória

Nem kell egyedül harcolnotok a kilók ellen – íme 5 netes közösség, ahol támogatnak

Az életmódváltás, mint olyan, jól hangzik, és jó az is, ha elérkeztek ahhoz a pillanathoz, amikor megérik bennetek a döntés, miszerint belevágtok. Egészséges kaják, friss levegő, sok mozgás, épüljön az izom, égjen a zsír! De hogyan álltok neki?

vous - 2017.04.14.
Nem kell egyedül harcolnotok a kilók ellen – íme 5 netes közösség, ahol támogatnak

Itt már összeszedtem nektek pár mókás helyzetet, amivel óhatatlanul szembesültök, ha belevágtok az életmódváltásba, kezdve az idegesítő kérdésektől, mert, ugyebár, a csirke nem unalmas, és a finomlisztet is számtalan más liszttel tudjátok helyettesíteni. Nem árt azonban, ha van körülöttetek egy közösség, hasonló célokkal. Ők ugyanis motiválnak benneteket, ha feladnátok, és már nagyon megunnátok a csirkemellet csirkemellel. Én ezekben a csoportokban, oldalakon találok egy löketnyi erőt, ha szükségem van rá.

Cookta.hu

Amikor már nagyon elegetek van abból, hogy hasonló alapanyagú ételeket esztek, akkor innen tudtok inspirálódni. Noha az oldalon vannak bűnös receptek is, ha leszűkítitek a keresést, akkor bőven találtok egészséges életmódba illeszthető recepteket is! Merjetek kísérletezni!

Forrás:
Depositphotos

Fitten egész évben

Ebben a csoportban tényleg érezhetitek a támogatást, ugyais itt nincs senkiben olyan kérdés, ami a lelkét nyomná: mindent meg mernek kérdezni, és csak úgy záporoznak a tapasztalatok, válaszok a poszt alá. Ugyanígy az előtte-utána képek is beszédesek, mi motiválhat, ha nem ez arra, hogy van értelme szembenézni a nehézségekkel nap mint nap?

Inzulinrezisztenciával – teljes életet

Itt már olvashattatok arról, hogy ha inzulinrezisztenciával küzdötök, mire kell figyelnetek az étkezés terén, és az is említésre kerül, hogy az IR-étrend tulajdonképpen az egészséges életmód alapja is. Azaz, ha úgy étkeztek, ahogyan egy inzulinrezisztenciában érintett személy, tulajdonképpen egészségesen éltek, és meg is előzitek, hogy kialakuljon nálatok az inzulinrezisztencia, ami gyakran a helytelen életmód következménye is lehet.

Finomságok egészségesen

Ha már ahhoz is fáradtak vagytok, hogy leellenőrizzétek, hogy a kinézett receptetek valóban méltók-e az egészséges jelzőre, akkor biztosan örülni fogtok egy olyan oldalnak, ahol csak és kizárólag egészségbarát recepteket találtok. Milyen jó, hogy az internet összehozza a hasonló embereket, nem igaz?

@norafooddiary

Ha a fitt receptekhez némi esztétikai igényetek is támad, akkor @norafooddiary Instagramján azt is megkaphatjátok. Nemcsak finom receptekkel lát el benneteket, hanem észbontóan színes képekkel cáfolja meg nektek a diétás tévhitek koronázatlan tévhitkirályát: az egészséges kaja igenis finom, és még szép is!

Objektum doboz

Ti hol inspirálódtok?

Ajánlott cikkek