Egyéb kategória

„Lemaradtam a BFF-vonatról, nincs legjobb barátnőm – lúzer vagyok?”

Belefutottam egy írásba a neten, ami azt taglalta, hogy miért kell egy lánynak lúzernek éreznie magát, ha nincs legjobb barátnője. Igen, MIÉRT KELL? 

vous - 2021.10.20.
„Lemaradtam a BFF-vonatról, nincs legjobb barátnőm – lúzer vagyok?”

Barátnőkben én sem bővelkedem, mégsem bánom. 26 éves koromra eljutottam odáig, hogy két igaz barátnőm van: egy gyerekkori, immár 12 éves barátság, és a munkahelyi kapcsolatból az évek során kialakult mindent megbeszélős, igaz barátság. Persze vannak elmenős barátnők, bulizós barátnők, egy hónapban egyszer találkozós barátnők, de az inkább haverság, mint igaz barátság. 

Vannak BFF-jeim!

Mégis kicsit magaménak érzem a ThoughtCatalogon talált írás, melynek a címe: 

„Nincs legjobb barátnőm, és emiatt lúzernek érzem magam!”

Bár én nem érezném magam lúzernek emiatt, főleg hogy egykeségemből adódóan imádok egyedül lenni. Az Instagram, a Facebook egyértelműen azt nyomatja, hogy ha nincs BFF-etek, akkor igazi vesztesek vagytok. Ha nincs közös fotótok, amin a legmenőbb étteremben ebédeltek, ha nincs egy őrült bulizós fotótok, ha nincs senkivel egy tökéletes szelfietek, akkor…

Akkor egyértelműen a közösségi média Tajgetoszára valók vagytok!

Ez baromira nincs jól! 

Az író szerint vannak barátai, van kivel elmennie szórakozni, mégsem tudna egy olyan személyt megnevezni, aki a legjobb barátnője. Nincs senki, akivel a különleges kötelék kialakult, nincs olyan ember, akivel barátságtetoválást csináltatna, stb…. Saját magát hibáztatja, szerinte lemaradt a BFF-vonatról.

Lehet, hogy ezt a vonatot lekéste, de ez nem az ő hibája. Az író boldog, teljes életet él, vesztesnek pedig azért érzi magát, mert nem a közösségi média „trendi” életét éli. Szerintem ha valakinek nincs legjobb barátnője, azt ő maga akarta így, mert neki így jó. 

Mit gondoltok: probléma, ha egy lánynak nincs legjobb barátnője? Létezik olyan, hogy valaki nem tud barátokat szerezni?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.