Egyéb kategória

7 jel, amiből tudjátok, ő a legjobb barátnőtök

Minden lány életében elérkezik az a pont, mikor betoppan az életébe egy barátnő, aki más, mint a többiek. Ezután a lehető legtöbb időt együtt töltitek és mindent együtt csináltok, de honnan tudhatjátok, hogy valaki a legjobb barátnőtök?
vous - 2015.12.20.
7 jel, amiből tudjátok, ő a legjobb barátnőtök

Nem lehet úgy barátságot kötni, hogy egyszerűen elhatározzuk, na, te most a barátnőm leszel. Ilyen nem létezik, ez csupán az idő haladtával alakul ki, és mindketten érzitek, hogy ez AZ a barátság. Mintha évek óta ismernétek egymást, könyvet tudnátok írni a másik életéről, ugyanazokat a dolgokat szeretitek, hasonló az értékrendetek és mindenről ugyanaz a véleményetek. Ez csupán néhány dolog a sok közül, ami egy barátnőt legjobb barátnővé tesz. Íme a hét jele annak, hogy megtaláltátok a másik feleteket, a legjobb barátnőtöket.

Titok titok hátán

Mindent megosztotok vele, még azt is, ha éppen WC-re kell mennetek vagy éhesek vagytok. Nála jobban senkiben nem bíztok a világon, és pontosan tudjátok, hogy sosem fog visszaélni a titkaitokkal.

Jaj, ez az a dal!

Ugyanolyan zenéket hallgattok, és minden héten beiktattok egy-két zenekereső napot, amikor zenék tömkelegét árasztjátok egymásra. Rengeteg kedvenc zenétek van, amit együtt énekeltek – vonyítotok –, mikor elmentek bulizni.

Forrás:
giphy.com

Mit kérsz?

Elég, ha elmentek kávézni vagy kajálni, meg sem kell kérdeznetek tőle, hogy mit fog enni vagy inni. Akár helyette is rendelhetnétek, mivel jól tudjátok, hogy két ketchupot kér a Mekiben, és mindig szívószállal issza a kávéját.

Saját nyelv

Komplett idiótáknak tartanak titeket, amikor elmentek valahova, mivel még a semmin is képesek vagytok nevetni. Arról nem is beszélve, hogy megvan a saját nyelvetek, a közös szavak és kifejezések mindenre, így másoknak olyan, mintha kínaiul beszélnétek. De nektek elég egymásra néznetek ahhoz, hogy tudjátok, mire gondol a másik.

Forrás:
giphy.com

Kínos csönd

Tuti ismeritek azt az érzést, amikor valakivel először találkoztok, de egy idő után már nincs miről beszélnetek, így beüt a kínos csönd. Na, a legjobb barátnőtöknél ez a szó nem is létezik, mivel sosem érzitek kényelmetlenül magatokat, ha együtt vagytok. Mindig van miről beszélni, még ha nyolcvanadszorra is elemzitek ugyanazt a sztorit, az sem zavar titeket. Sosem tudtok eleget beszélni, mindig csak a duma és a duma.

Telefonkód

Azt hiszem, ezt nem is kell túlmagyaráznom. Ha tudjátok egymás telefonján a jelkódot, akkor nincs is miről beszélni. A lehető legnagyobb bizalmat adjátok egymás kezébe.

Forrás:
giphy.com

Nem bírom ezt a lányt…

Talán ez is hoz össze titeket igazán, hogy együtt utálhatjátok az embereket. Ha valaki nem szimpi a legjobb barátnőtöknek, akkor szinte egyértelmű, hogy ti sem pacsiztok vele.

+1

De a legfontosabb az, hogy még az életeteket is rábíznátok, hiszen tudjátok, hogy a legjobbat akarja nektek. Mindenben támogat titeket, ott van, ha épp rosszkedvetek van, vagy összevesztetek az anyukátokkal, pasitokkal, és meghallgat. Mindig őszinte veletek, még ha a fájó igazságot is kell elmondani nektek, de ki más ébresszen rá titeket a bizarr valóságra, ha nem a legjobb barátnőtök?

Ajánlott cikkek