Egyéb kategória

Az egyedül töltött idő nincs elvesztegetve: 4 dolog, amit szingliként meg kell tennetek

Szinglinek lenni egyáltalán nem olyan rossz dolog, de amikor valaki 25 évesen is egyedülálló, sokkal kétségbeejtőbbnek látja a helyzetet, mint amilyen valójában. Pláne, hogy miután szerelmesek leszünk, és visszatekintünk erre az időszakra, biztosan bánjuk a búslakodással eltöltött éveket. Pedig ez tökéletes alkalom, hogy az alábbi dolgokat megcsináljátok. Sőt, kötelező!

vous - 2017.04.01.
Az egyedül töltött idő nincs elvesztegetve: 4 dolog, amit szingliként meg kell tennetek

Egyedülállónak lenni nem ciki, akkor sem, ha 20 évesek vagytok, és akkor sem, ha 30. Nincs kötelezően megszabott séma arra, hogy hány éves kortól kötelező kapcsolatban lenni, és pont ezért felesleges a szingliség miatt stresszelni. Ugyanakkor tapasztalatból tudom, hogy amikor lassan évek telnek el szerelem nélkül, annál kevés frusztrálóbb dolog létezik. Pedig valójában ez az az időszak, amikor a legtöbb időtök jut saját magatokra; ehhez pedig az alábbi dolgokra időt kell szakítanotok most, egyedülállóként!

Forrás:
depositphotos

1. Töltsetek minél több időt a barátokkal

Egy komoly baráti társaság mindennél többet ér ebben az időszakban. Hiszen ők élveznek prioritást az életetekben, velük osztjátok meg a problémákat, örömöket, és együtt szervezitek a programokat. Mindegy, hogy ez két másik emberből áll, vagy tízen vagytok benne. Azért is fontos, mert amikor kapcsolatba kerültök, ez a kötelék kicsit meggyengül, hiszen az első helyet valaki más kapja meg az életetekben. Persze ettől még ott lesznek, jóban maradtok, de a közös pasizós bulik már csak emlékek lesznek.

Objektum doboz

2. Utazzatok!

Persze nem azt mondom, hogy amikor kapcsolatba kerültök, nem fogtok utazni. Mert dehogynem! De van valami különleges abban, amikor egyedül nekivághattok a világnak, megismerhettek új embereket, és teljesen a magatok ura vagytok. Elsőre talán kicsit ijesztőnek tűnhet így belevágni egy utazásba, de valójában hatalmas feltöltődést adhat. Ha láttátok már Reese Witherspoon Vadon című filmét, tudjátok, miről beszélek.

Objektum doboz

3. Tanuljatok valami újat

Amikor a barátok nem érnek rá, esetleg nincs kedvetek kimozdulni otthonról, nem kell, hogy magányosnak érezzétek magatokat. Az egyedül töltött órák nem jelentenek egyet az elvesztegetett idővel, sőt! Mindenkinek vannak a listáján olyan dolgok, amiket világéletében szeretett volna megtanulni, de sosem került rá sor. Hát, itt a tökéletes alkalom. Én például ekkor tanultam meg jobban rajzolni és zongorázni, de ha esetleg jól jönne valamilyen ötlet, ITT rengeteg hobbitippet találtok.

Objektum doboz

4. Gondolkodjatok sokat!

Amikor maximális a pörgés, ide-oda csavarogtok, buliztok, nem jut időtök saját magatokon gondolkodni. Amikor kapcsolatban vagytok, és minél többször vagytok együtt, szintén nem. Ezért jó, hogy ott van az a szakasz, amikor szinglik vagytok, és egy-egy hétvégét otthon töltötök, társaság nélkül. Mert jut időtök tervezni, gondolkodni saját magatokon, eldönteni, hogy mire vágytok igazán – legyen szó a továbbtanulásról, a karrierről, vagy szimplán a stílusotokról.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.