Egyéb kategória

6 mondat, amit mindenki megkap, ha 25+ évesen még a szüleivel lakik

Ahogy betöltöttem a 24-et többször a fejemhez vágták már, hogy miért nem költözöm el otthonról. Nos, ennek nagyon egyszerű és érthető oka(i) van(nak), mindjárt ki is fejtem. Ez az alapkérdés pedig vonz magával még néhány számomra szintén érthetetlen kérdést és elgondolást. Megpróbálom őket megválaszolni, ám előtte hadd idézzek egy klasszikust: „Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne legyek kemény?”

vous - 2017.03.19.
6 mondat, amit mindenki megkap, ha 25+ évesen még a szüleivel lakik

„Nem érzed úgy, hogy ciki a szüleiddel élni 26 évesen?”

Már miért lenne ciki? A szüleim! Mi ebben a ciki?

Objektum doboz

„Miért nem költözöl albérletbe?”

Ó, jaj, hányszor megkapom! A szüleimet nem zavarom, sőt, örülnek neki, mivel nagyon jó kapcsolatom van velük. Saját lakásra 25 évesen még nincs pénzem. Szerencsére van hol laknom, az albérlet így tulajdonképpen kidobott pénz lenne. Gyűjtögetek, ha úgy alakul, egy kis segítséggel majd saját lakást veszek.

Objektum doboz

„Uh, nem tudsz pasikat felvinni!”

Haha! Nagyon nevetek! Igen, ez „valóban nagyon rossz”!

Objektum doboz

„Hallod! Nincs magánéleted!”

Hallod! De van! Dolgozom, van társasági életem és bármilyen hihetetlen, saját szobám. Mint már említettem, a világ legjobb szüleit tudhatom a magaménak, így egészséges keretek között szólnak bele az életembe. 

Objektum doboz

„Ez nem egészséges!”

Akarjátok látni a legutóbbi vérképem? Nem tudom, mi egészségesebb lehetne, mint hogy az ember a szüleivel legyen? Nyugi, nem örökre terveztem velük élni. Más lakást, kocsit kap kezdésnek, én azt a lehetőséget, hogy velük lakhatom és megalapozhatom az életem.

Objektum doboz

+ 1 „Nagyon jó neked!”

Így van, és ezért végtelenül hálás is vagyok.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!