Egyéb kategória

Ha változtatnátok az életeteken, márciusban itt a helyetek!

Emlékeztek még Berkes-Mezei Beára, aki elsőként próbálta ki a 21 NAP életmódváltó programot 2016 nyarán? Bea szakmáját tekintve coach, márciusban pedig változásindító tréninget hirdetett minden nőnek, aki úgy érzi, inspirációra van szüksége, haladna előre, változtatna, vagy egyszerűen csak kell még valami az életében.

vous - 2017.02.17.
Ha változtatnátok az életeteken, márciusban itt a helyetek!

Készülj, ezután más leszel, olyan lehetsz, aki igazán lenni szeretnél!

– hirdeti a háromnapos program, amelyen több szempontból közelítik meg a változást.

„A csapatunk úgy állt össze, hogy egymást kiegészítve komplex, gyors és a mindennapi gyakorlatba könnyen beilleszthető módszereket adjunk át – mesélte nekünk Bea. – Célunk, hogy könnyed, olykor humoros formában, a flow állapotát megteremtve adjunk át olyan tudásanyagot, amelynek segítségével mindenki megtalálja a kulcsinformációkat, az áramütésszerű felismeréseket az aktuális lépéseihez.

Olyasmi érzések megéléséhez szeretnénk hozzásegíteni a résztvevőket, amelyek azonnali cselekvésre ösztönöznek.

Azt szeretném, hogy a tréningünk egyfajta dobbantó legyen, ami felgyorsít minden pozitív változást!

Mezei Bea

Mezei Bea

Sokan csak a 21 napos lánynak hívnak, mert először csináltam végig a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programot. Ezzel, a saját kihívásommal is szeretnék jó példát mutatni. Coach vagyok, és ez a hivatás átszövi az életemet. Rendszeresen képzem magam, elsősorban az egészséges életmód és táplálkozás területén, szeretek új nézőpontokat megismerni. Lételemem, hogy másokat ösztönözzek arra, hogy megtalálják az egységet, a flow-t a mindennapjaikban. Szeretném minél több embernek megmutatni az élet napos oldalát. Az élet fűszer, nevetés, kaland.

A tréning háromnapos, aminek szintén megvan az oka. A három találkozó ugyanis segít abban, hogy beépüljenek a viselkedésbe az új minták. Ráadásul több lehetőség adódik a visszajelzésre. A tréningnapok között pedig az egyéni munkára is lehetőség van.

„Az első nap utáni lelkesedés újabb energiát kaphat, ha tudjuk, hogy egy hét múlva újra találkozunk, tartósabban fennmaradhat a szenvedélyes érzés a változással kapcsolatban. Arról nem is beszélve, hogy a 3 alkalom 2 hetet ölel fel, majd egy hétig még szükség van egyéni munkára is. Három hét mennyi is? Hát 21 nap. Mint tudjuk, a 21 nap mágikus, ha változtatni szeretnénk, 21 nap szükséges új szokások, működések tartós beépüléséhez.”

Ami különleges, hogy a belső változás mellett a külsőre is hangsúlyt fektetnek. Berkes Babett sminkmester és Lukács Edina stylist szépségtippeket is adnak a háromalkalmas tréning során: 2017. március 10-én, március 17-én és március 24-én.

Bővebb információt az esemény Facebook-oldalán kaphattok.

Ne hagyjátok ki az esélyt a változásra!

Ajánlott cikkek