Egyéb kategória

Ezt árulja el a pasiról, hova visz először randizni

Tudjátok, milyen fontos az első benyomás, pláne ha randizásról van szó. És ilyenkor az sem mindegy, egy srác milyen ötlettel rukkol elő a találkozónál. Derítsétek ki ti is, mire utal, ha vacsizni, és mire, ha moziba hív meg!

vous - 2017.01.26.
Ezt árulja el a pasiról, hova visz először randizni

1. Ha meghív vacsorázni

Na, ez az a srác, akire azt mondjuk, hogy kifinomult stílusa van. Ha meghív egy finom vacsorára, az két dolgot jelent: hogy szeretne minél több dolgot megtudni rólatok, ráadásul nem fél időt és pénzt fektetni a találkozásotokba.

2. Ha moziba mentek

A mozi tök jó randiprogram, ha már együtt jártok egy ideje, na de első találkozásnál? Egy ilyen srác valószínűleg kényelmetlenül érzi magát az új szituációkban, és egy kicsit önző is. Gondoljatok bele; a filmet meg akarja nézni, de az nem érdekli, hogy így kevésbé tud titeket megismerni.

par-kapcsolat-veszekedes-vita

Ha ezek megtörténnek az első randin, valószínűleg nem lesz második

Ha az első randi balul sül el, szinte biztos, hogy nem is lesz második. Anno volt szerencsém egy sráchoz, aki a randi közepén előkapta a telefonját, és elkezdett magának pólókat rendelni, én pedig rögtön tudtam, hogy nem szeretnék folytatást. Mindenkinek vannak horrorsztorijai, de ha az alábbiak megtörténnek egy találkozón, nem érdemes újat szervezni.

A cikk folytatásáért IDE kattintsatok!

3. Ha megisztok egy kávét

Lényegében ez a randiötlet egyet jelent: nincs semmi kockázat. Egyszerű program, nem igényel semmi erőfeszítést vagy gondolkodást. Valójában viszont pont ezzel veszik el belőle a romantika, hiszen beülni egy kávéra; mintha csak egy gyors ellenőrzésre hívna el, hogy megnézze, élőben mennyire jöttök be neki.

4. Ha beültök egy bárba

Két dologra utalhat: a srác (akárcsak a mozis randinál), nehezebben tud ellazulni új szitukban, és ezt egy-két sörrel gyorsan megoldja. A másik, és erre nagyon figyeljetek oda, hogy akár egy komolytalan játékosról is szó lehet. Ha beléptek az ajtón, és már messziről mosolyognak rá az ismerős pultoslányok, a srác valószínűleg gyakran fordul ott meg, és nem titeket vitt oda először.

5. Ha különleges randit szervez

Személy szerint az ilyen randikat szeretem a legjobban. Ha egy pasi valami olyan programmal áll elő, ami nem merül ki a fentiekben, hanem például elhív hajókázni, vagy olyan elfoglaltságot szervez, ami kapcsolódik a hobbitokhoz, az nagyon jó jel. Egy ilyen srác ugyanis kreatív és figyelmes, és benne van a spontán ötletekben.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek