Egyéb kategória

A tudomány is kimondta: a kopasz pasik a legvonzóbbak és legintelligensebbek

A pasitok aggódik, hogy egy idő után elkezd kopaszodni? Esetleg már kopaszodik, netán önszántából kopasz? Ha ezek közül valamelyik igaz a partneretekre, akkor van egy jó hírünk mindkettőtök számára! 

vous - 2017.01.30.
A tudomány is kimondta: a kopasz pasik a legvonzóbbak és legintelligensebbek

Egy 2012-es kutatás szerint a kopasz pasik sokkal intellingensebbek, sikeresebbek és dominánsabbak, mint hajas társaik. Ez egyébként nem is olyan meglepő, gondoljatok csak 2016 legszexibb pasijára, Dwayne „The Rock” Johnsonra, Jason Stathamre vagy Vin Dieselre. 

vin diesel

6 vitathatatlan érv, hogy a kopasz pasik a legjobbak! 

Kopasz. Nekem erről a szóról legelőször Kojak jut eszembe a nyalókájával. Abba meg inkább ne menjünk bele, hogy mire asszociálok, mikor meglátom nyalókával a szájában. Na de most nem róla lesz szó, hanem a Jason Statham-féle, bugyilecsúszós kopaszságról. Merthogy ezek a srácok a legjobbak. PONT.

A cikk ITT folytatódik!

Az Albert E. Mannes vezette kutatást a Pennsylvaniai Egyetemen végezték, 59 nőnek mutattak fotókat férfiakról, az egyik képen volt hajuk, a másikon teljesen kopaszul vehették szemügyre őket a nők. A résztvevők többsége a kopasz férfiakat sokkal vonzóbbnak találta. Az eredményt azzal magyarázták, hogy a kopaszság egyértelműen férfias.

Egy másik kutatás pedig arra is rámutatott, hogy nemcsak dögösebbek a kopasz pasik, hanem intelligensebbek is, mint hajjal rendelkező társaik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.