Egyéb kategória

A tudomány is kimondta: a kopasz pasik a legvonzóbbak és legintelligensebbek

A pasitok aggódik, hogy egy idő után elkezd kopaszodni? Esetleg már kopaszodik, netán önszántából kopasz? Ha ezek közül valamelyik igaz a partneretekre, akkor van egy jó hírünk mindkettőtök számára! 

vous - 2017.01.30.
A tudomány is kimondta: a kopasz pasik a legvonzóbbak és legintelligensebbek

Egy 2012-es kutatás szerint a kopasz pasik sokkal intellingensebbek, sikeresebbek és dominánsabbak, mint hajas társaik. Ez egyébként nem is olyan meglepő, gondoljatok csak 2016 legszexibb pasijára, Dwayne „The Rock” Johnsonra, Jason Stathamre vagy Vin Dieselre. 

vin diesel

6 vitathatatlan érv, hogy a kopasz pasik a legjobbak! 

Kopasz. Nekem erről a szóról legelőször Kojak jut eszembe a nyalókájával. Abba meg inkább ne menjünk bele, hogy mire asszociálok, mikor meglátom nyalókával a szájában. Na de most nem róla lesz szó, hanem a Jason Statham-féle, bugyilecsúszós kopaszságról. Merthogy ezek a srácok a legjobbak. PONT.

A cikk ITT folytatódik!

Az Albert E. Mannes vezette kutatást a Pennsylvaniai Egyetemen végezték, 59 nőnek mutattak fotókat férfiakról, az egyik képen volt hajuk, a másikon teljesen kopaszul vehették szemügyre őket a nők. A résztvevők többsége a kopasz férfiakat sokkal vonzóbbnak találta. Az eredményt azzal magyarázták, hogy a kopaszság egyértelműen férfias.

Egy másik kutatás pedig arra is rámutatott, hogy nemcsak dögösebbek a kopasz pasik, hanem intelligensebbek is, mint hajjal rendelkező társaik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!