Egyéb kategória

Lélegzetelállító fotók: ilyen a befagyott Duna Budapesten

A hétvégén megdőlt a hidegrekord, és a hőmérséklet azóta sem javult jelentősen. Ám öröm az ürömben, hogy ennek köszönhetően olyan látványnak lehettek szemtanúi Budapesten, amilyenre már hosszú évek óta nem volt példa. A Dunán hatalmas jégtömbök úszkálnak.

vous - 2017.01.09.
Lélegzetelállító fotók: ilyen a befagyott Duna Budapesten

Tudjátok, mikor leesik a hó vagy kisüt a nap, azonnal elárasztják a közösségimédia-felületeket a fotók, amik bizonyítják, tényleg megtörténtek ezek a természeti jelenségek. Ám a napokban valami egészen más, tényeg lenyűgöző dolog lepte el a Facebookot és az Instagramot: képek Budapestről, a befagyott Dunáról.

A folyón egyre több hatalmas jégtömb úszik, ami a tartós mínuszoknak köszönhető. Ha ti még nem készítettétek el a saját „jeges Duna”-fotótokat, akkor sem kell aggódnotok, az Időkép előrejelzése szerint péntekig marad a nulla fok alatti hőmérséklet. Addig pedig nézzétek, milyen fotók készültek a Dunáról!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

haj frizura kesztyű tél hideg

Én zokogok az utcán, miközben más lányok bokavillantgatnak – ilyen az élet extrém fázósként

Tudjátok, mindig van AZ EGY idegesítő kolléga, aki miatt mindig be kell csukni az ablakot még nyáron is, meg az az egy barát, aki minden alkalommal kijelenti a kocsiban, hogy ne kapcsoljátok be a legkondit, mert attól ő fázik és megfázik. 

Na, ez az idegesítő kolléga és irritáló barát vagyok én, és most a tolerancia és egymás elfogadása érdekében elmesélem, milyen azoknak az élete, akik tényleg nyáron is képesek megfagyni. A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Címkék: #budapest #duna #hideg
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.