Egyéb kategória

Csak enni és enni – ennyi a fogyás igazi titka

Eddig minden fogyással kapcsolatos cikk arról szólt, hogy mi a helyzet azokkal a fránya kalóriákkal. Nos, ez most sem lesz másként, csak mi nem le-, hanem rábeszélni szeretnénk titeket az evésre!

vous - 2016.12.06.
Csak enni és enni – ennyi a fogyás igazi titka

„Ha le akarsz fogyni, akkor fejezd be a zabálást. Dobd ki a cukros üdítőket, ne egyél zsíros kajákat, és állandóan számold a kalóriákat” – ugye nektek sem ismeretlenek ezek az állitások? De képzeljétek, a Women's Health most arról ír, hogy a fogyás érdekében semmi mást nem kell tennetek, mint enni és enni.

has

Fogyhatunk hajszárítás közben? – Hétköznapi tevékenységek, melyek 100 kalóriát égetnek el

A testedzés és a rendszeres mozgás elengedhetetlen összetevője az egészséges életmódnak. Azonban a rohanó hétköznapokban nem biztos, hogy tudtok időt szakítani a futásra, aerobikra. Olyan mindennapi tevékenységeket gyűjtöttünk össze nektek, amikkel 100 kalóriát égethettek el.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide.

Egyáltalán nem szabad sanyargatni magatokat, mert azzal többet ártotok magatoknak, mint hinnétek. Egy New England-i kutatás például arról szól, hogy anyagcsere- és hormonzavar jelentkezett azoknál, akik hirtelen megvonták maguktól a kalóriákat, és gyorsan ledobtak pár kilót.

saláta étel fogyókúra

Elképesztő diéták, melyeknek nem szabad hinnetek

Úton-útfélen belebotlunk egy-egy ígéretes fogyókúrába, de nagyon fontos, hogy nem szabad bedőlni mindennek. Vannak kifejezetten olyanok, melyekkel ha nem vigyáztok, pont azt érthetitek el, ami ellen küzdtötök, azaz pluszkilókat, csak nem lefelé adjátok, hanem felfelé szeditek majd őket.

A teljes cikket itt olvashatjátok el.

Egy külföldi dietetikus felhívja a figyelmeteket arra, hogy ha a bevitt kalóriaértéketek alacsonyabb, mint 1200, akkor a szervezetetek visszább vesz egy kicsit, például az anyagcserétek működését lelassítja. Így pedig az várható, hogy még azt a kevesebb kalóriát is lassabban égetitek el, azaz a fogyás semmivel nem jön könnyebben. Sőt, lehet, hogy csak gyarapszik a súlyotok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.