Egyéb kategória

Három Kardashian-diéta, amit semmiképp se kövessetek

Sajnos vagy nem sajnos, a Kardashian lányok ma totál hatással vannak a nőkre. Követjük őket azért, hogy megbotránkozzunk, azért, hogy divattippeket lessünk el tőlük, de azért ne kövessétek őket hogy a diétázási szokásukat ellessétek.

vous - 2016.11.25.
Három Kardashian-diéta, amit semmiképp se kövessetek

A VOUS szerkesztőségében én vagyok az egyetlen, aki általában megvédi a Kardashian lányokat, azonban az őrült diétázási módszereikkel baromira nem értek egyet. Összeszedtem párat, ami totális baromság. Nem én mondom, a szakértő szerint se érnek semmit. 

ezert-tartozunk-halaval-a-kardashian-csaladnak-molnar-viola-anna

Sok van a rovásukon, én mégis hálás vagyok nekik: ezért nem tudok haragudni a Kardashian családra

A Kardashianek élete gyakorlatilag a kirakatban zajlik: minden egyes lépésüket nyomon követhetjük, hála a Keeping Up With The Kardashians című realitynek. Amerika első számú celebcsaládjáról mindenkinek megvan a maga véleménye: lehet őket utálni és imádni is. Nem csoda, hiszen olyan színvonalon élnek, ami az átlagember számára felfoghatatlan – és olyan húzásaik vannak, amikkel az átlagember nehezen azonosul.

A cikk folytatása ITT jön!

Sok mindent tanulhatunk tőlük, de a diétázási szokásaikat ne kövessétek! 

Izzadás, izzadás, izzadás

Khloé állítja, fogyásának titka, hogy az edzésekhez mindig jól beöltözik, így kétszer, háromszor annyit fog izzadni, ezáltal jobban is olvadnak róla a kilók. A lány állítja, hogy természetesen sokkal többet is iszik, hogy elkerülje a kiszáradást. 

A szakértő szerint: „Ha növeljük a testhőmérsékletet, a szervezet valóban több kalóriát éget el, de a hatás csak átmeneti.

A túlmelegedés és a kiszáradás esélye hatalmas. A halál sem kizárt.

Arról nem is beszélve, hogy ha sokat isztok edzés közben, a gyomrotok megtelik, teli hassal edzeni pedig semmiképpen sem ajánlott. Semmi értelme ennek a módszernek” – mondja dr. Charlie Seltzer. 

Objektum doboz

Csak semmi glutén

Kourtney a közelmúltban gluténmentes, tejmentes diétára fogta magát, sőt gyermekeit is. Öccse születésnapi partiján is csak gluténmentes sütiket volt hajlandó enni.

A szakértő szerint: „A gluténmentes életmód akkor indokolt, ha valaki érzékeny rá. Felpuffad, hasgörcsei vannak, stb… és ha a betegséget orvos igazolta. Ha valaki gluténérzékenység nélkül eszik 'mentes' ételeket, biztosan nem fog fogyni. Az gluténmentes élelmiszerek hozzáadott cukrot és zsírt tartalmaznak, pont azért, hogy az ízük megmaradjon.” – Dr. Charlie Seltzer

Objektum doboz

Fűző

Az összes Kardashian lány előszeretettel hordja az izzasztóöveket, -fűzőket. Elmondásuk szerint nagyon praktikus, mert akkor is fogynak, ha épp nem csinálnak semmit. Khloé szerint: 

A füző extra lendületet ad, amikor úgy érzem, hogy dagadt vagyok! 

A szakértő szerint: „A deréktrénernek egyáltalán nincs zsírbontó hatása. Viselésével a szervek abnormális módon eldeformálódnak.” 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.