Egyéb kategória

Awww! Ez a vőlegény fogadalmat tett a leendő mostohalányának

Az esküvő középpontjában mindig a menyasszony és a vőlegény áll. Őket figyeli és könnyezi meg mindenki. A most következő vőlegény azonban jövendőbeli mostohalányával rabolta el mindenki figyelmét és szívét.

vous - 2016.11.14.
Awww! Ez a vőlegény fogadalmat tett a leendő mostohalányának

Most szólok, lányok! Készítsétek elő a zsepiket, kellenek azok majd még. A Woman's Day oldalán találtunk rá egy esküvőre, ahol az ifjú páron kívül egy harmadik személy is nagy figyelmet kapott. Méghozzá a vőlegénytől.

Mind az, hogy szülők vagyunk, mind az, hogy összeházasodunk valakivel, sok szeretetet és megértést követel. Pontosan tudta ezt Mike Seldon is, és ezért írt két fogadalmat, amikor elvette feleségül  Brittany Williamst. Egyet a nőnek, akit szeret, és egyet annak kislánynak, Heidinek, aki a jövőben a mostohalánya lesz. Könnyek között ígérte meg neki, hogy örökké szeretni fogja és mindig segíteni fogja.

Objektum doboz

„Esküszöm, hogy mindig tisztességes és őszinte leszek veled. Megígérem, hogy támogatni foglak. Ígérem, hogy mindig tartom a kezed, és megmosom a hajadat, ha megkérsz rá.

Megígérem, hogy minden éjszaka betakarlak az ágyadban. Esküszöm, hogy megmutatom, hogyan képes egy férfi szereni egy nőt az anyukáddal való kapcsolatomon keresztül. És mindenek felett, esküszöm, hogy  védeni és szeretni foglak az örökkévalóságig” – írta megható levelében a vőlegény.

Az esküvő után az újdonsult feleség elárulta, mennyire sokat jelentett neki, hogy Mike fogadalmat tett a kislányának is, hiszen ez szimbolizálja számára, hogy ők tényleg egy család lettek.

Remélem, egyszer minden lány megtalálja a saját Mike-ját!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!