Egyéb kategória

10 illatos forró csoki, amibe azonnal belekortyolnánk

Tudjátok, mi az ősz legédesebb része? Hát a forró csoki! Egyszerűen nincs annál jobb, mikor az őszi fák alatt, egy pokrócba burkolózva kortyolgatjátok az édes, fűszeres finomságot, ami nemcsak a lelketeket, hanem a testeteket is átmelegíti. Most összegyűjtöttem nektek 10 olyan guszta forró csokit, aminek tuti, hogy ti sem tudnátok ellenállni!

vous - 2016.10.16.
10 illatos forró csoki, amibe azonnal belekortyolnánk

Hogy mit imádunk az őszben? Lássuk csak, színes falevelek, szép tájak és FORRÓ CSOKI. Ez az az évszak, amikor egy kicsit minden ember Gombóc Artúrrá válik, és forró csokit kortyolgat, mindegy, hogy egyedül vagy barátokkal, a szabadban vagy a kanapén, habfürdőzés vagy olvasás közben, a lényeg, hogy csinálja.

Ez talán azért lehet, mert a forró csoki nemcsak a testeteknek esik jól, hanem a lelketeknek is. A forró csoki ugyanis segít oldani a stresszt és a szorongást. Ez annak köszönhető, hogy a csokoládé endorfint szabadít fel a szervezetben, mely kedélyjavító hatással bír.

forró csoki

Lepjétek meg a barátnőiteket forró csokival, ne is akárhogyan!

Adni jó, de sokszor elmegy tőle a kedvünk, főleg, ha bemegyünk egy plázába, és türelmetlen vásárlókkal teli kacskaringózó sorok fogadnak bennünket. Ilyenkor kell megcsillogtatni rejtett, kreatív énünket, és meglepni például a barátnőinket, kollégáinkat egy – ha nem is házi készítésű, de – házi csomagolású forró csokival!

A teljes cikkért kattintsatok ide!

Mivel sajnos forró csokit nem tudunk nektek készíteni a neten keresztül, összegyűjtöttünk 10 olyan guszta fotót róluk, hogy szinte a szátokban fogjátok érezni az ízüket…

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek