Egyéb kategória

Kényeztető napindító: csokis zabkása krémesen

A zabkása az egyik leggyorsabb és legegészségesebb reggeli, de könnyen unalmassá válhat, ha nem viszünk bele néha egy kis csavart. Melegen és csokisan, krémesen és lágyan a hűvös és szürke reggeleken a legjobb napindító lehet, amit 5 perc alatt összedobhatunk.

vous - 2018.11.21.
Kényeztető napindító: csokis zabkása krémesen

Sokan elbliccelik a reggelit, pedig egyáltalán nem mindegy, mivel indítjuk a napunkat: kedvünket, energiánkat, teljesítményünket is jócskán befolyásolja a nap első – és szakemberek szerint a legfontosabb – étkezése. A zabkása például tökéletes, tápláló és egészséges, a reggeli szaladásban is könnyen és gyorsan elkészíthető, és isteni finom tud lenni, ha ezzel-azzal felturbózzuk.

Ez a csokis változat nagyon krémes és lágy, vegán alapanyagokkal is készíthető, 5 perc alatt kész, és igazi kényeztető és melengető finomság hűvösebb, szürke napokra.

Kakaóporral készül, mandulavajtól lesz különösen selymes és krémes, telt ízű, ha ilyenünk nincs, akkor mogyoróvajjal vagy kókuszolajjal is helyettesíthetjük, de azért érdemes mandulavajra beruházni vagy akár otthon elkészíteni – recept ITT – mert nagyon finom és egészséges, és sokoldalúan használható sütikbe, kencékbe, palacsintához vagy csak magában, cikkekre vágott almával mártogatva…

Csokis zabkása krémesen recept >>>

Forrás:
Depositphotos

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek