Egyéb kategória

Cuki illusztrációk, amiken minden szingli lány magára ismer

Az megvan, amikor szinglik vagytok, és még mindig nem álltok készen a párkapcsolatra? Illetve de, csak éppen nehéz elengednetek a függetlenségeteket? Mert ugye olyan jó kizabálni a hűtőt, azt csinálni, amit akartok, és egyes-egyedül elterülni az ágyban. Minden este. Na jó, alkalomadtán elfér benne egy pasi. De csak alkalomadtán!!!

vous - 2022.01.09.
Cuki illusztrációk, amiken minden szingli lány magára ismer

Ezt a furcsa kettősséget ragadta meg édesen vicces illusztrációiban a Lingvistov művésznévvel alkotó grafikus. Elvégre ki ne ismerné a szingliből nem szingli állapotba átmenés gyötrelmeit? Valljuk be, annak is megvannak a gyötrelmei, nem kell ám sajnálni a szingliket sem, jól érzik magukat a bőrükben egyedül is! Persze attól még vágynak a boldog szerelemre, de csak akkor, ha a megfelelő pasival élhetik ezt meg. Ám amikor betoppannak, vannak ilyen furcsa dolgok…

Én nagyon-nagyon-nagyon szeretem a pasim macskámat

Forrás:
livingston.com

Jelenlegi kapcsolati státuszom: evés 

Forrás:
livingston.com

Vagy a jobb oldali vagyok, vagy a bal oldali. Köztes állapot nincs 

Forrás:
livingston.com
keretes kérdőjel

Szingliként élni csak ritkán menőség – vagy mégsem?

A Szex és New Yorkban menő szinglinek lenni, a Bridget Jonesban tömény kínlódás. De hol az igazság? Tény, hogy egyre többen élnek egyedül, és az is igaz, hogy ami korábban ciki volt, mára elfogadottá vált. Sőt, a filmeknek köszönhetően trendi dolog lett szingliként élni. De van visszaút? Lehet valaki tartós szingliből olyan, aki könnyedén belesimul egy párkapcsolatba? És akarnak ők egyáltalán másként létezni?

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Várakozás… a tökéletes pasira 

Forrás:
livingston.com

A pasi, akit vonzónak találok: híres, foglalt, kétszer idősebb, mint én, és nem tudja, hogy létezem – nem létezik 

Forrás:
livingston.com

Magatokra ismertetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.