Egyéb kategória

Hétköznapi cuki parák, amiket a lányok nem tudnak kinőni

Fogadok, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy olyan alaptalan paráim vannak, amik szinte nevetségesek. Hiába tudom józan ésszel, hogy hülyeség, és támasztom alá ellenérvekkel, hogy nincs miért aggódni, mégis van az agyamnak egy parányi része, ami bezabálja a totál hamis tényeket. A képzeletet. A hallucinációkat. Na jó, nem, de OLYAN rémisztő!

vous - 2016.08.21.
Hétköznapi cuki parák, amiket a lányok nem tudnak kinőni

Amúgy igazán nem félek olyan sok dologtól, csak néhánytól, néhányat meg csak ismerek, hogy létezik, haha, persze. Most szépen le is írom őket, mert ugye az írás az egyben terápia is, hátha segít, és egyszer túlteszem magam rajtuk. 

Fekete víztükör

Amennyire vonzanak a vadvizek, éppen annyira tudom visszasírni a medencék klóros, áttetsző vizét, aminek minden négyzetcentijét átlátom. Tudom, mi van a víztükör alatt. De amikor fekete víz partján vagyok, mindig megborzongok a gondolattól, hogy mi minden lehet alatta. Vasak? Romok? Gödrök? Óriáshalak, amik lerágják a lábam tövig? NEM AKAROK BELEGONDOLNI. De mindig belegondolok, mert elém úsznak ezek a rémképek…

Objektum doboz

Félelem a hínártól

Fogalmam sincsen, honnan ered, de nem értem, hogy a hínár miért létezik. Komolyan. Nyálkás zöld izé, ami azzal rémisztget, hogy hozzáér a testemhez, mintha valami vízi lidérc akarna lerántani a mélybe. Egyszer véletlenül háttal beúsztam a tó tetejéig érő hínárosba, végig éreztem a testemen, ahogyan karcolgatják a bőröm. Végül merev háttartással kiúsztam közülük, kievickéltem a partra, és jó sokáig vakaróztam, hogy elmulasszam azt a hínáros érintést a bőrömről. Uhh!

Bedarál a forgóajtó

ÖRÖK PARA, hogy nem tudok elég gyorsan sétálni benne.

Egyszer csuklóig levágjátok a kezeteket

Hagymavágás közben. Mert ha egyszer megszalad az a szuperéles kés, amit karácsonyra kaptatok, akkor az nem áll meg az ujjbegyeknél. Biztosan nem. Vajon milyen lenne kézfej nélkül az élet? Hm.

Menet közben kiestek a körhintából

Nonszensz ötlet, de azért vidámparban egy másodpercre pont eszetekbe jut a hinta elindulásakor, hogy mi van, ha… Ennyi pont elég, hogy megfagyjon bennetek a vér, és lemondjátok az esti Bloody Mary-randevút.

Objektum doboz

Odazár a liftajtó

Vagy a trolibusz ajtaja. Én tudom, milyen félig kilógó lábbal trolizni: nem jó, bár felettébb vicces. Értem én, hogy a liftajtó mechanikus, meg érzékelők, meg ilyenek, de ha egyszer hiba adódik, és odacsap. Vannak ezek a filmek, amikor kilóg valakinek a teste, és a lift elindul felfelé… na emiatt slisszolok be diszkréten gyorsabban a liftajtón.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.