Egyéb kategória

„Úgy érzem, ez nem csak 21 napig fog tartani” – Fotósunk, Anna veletek vág bele az életmódváltásba

Augusztus 22-én elindul a 21 NAP – Pont neked program, amely az életmódváltáshoz nyújt személyre szóló segítséget mindazoknak, akik úgy döntenek, az állandó halogatás helyett itt az ideje a cselekvésnek! A VOUS-lányok között is akadnak olyanok, akik valódi lépésre szánták el magukat, és belevágnak az életmódváltásba. Fotósunk, Anna elárulja, hogyan készül a hétfőn induló programra.

vous - 2016.08.20.
„Úgy érzem, ez nem csak 21 napig fog tartani” – Fotósunk, Anna veletek vág bele az életmódváltásba

Anna nagyon sokáig szégyellte magát, amiért úgy néz ki, ahogy. Az EveryBODY is beautiful! mozgalom motiváló Instagram- és Facebook-posztjai azonban segítettek neki, hogy megszeresse magát. „Rájöttem, hogy csak én tudhatom, nekem mi a jó, és el kell fogadnom magam olyannak, amilyen vagyok, mert másképp nem lehetek boldog” – meséli. Egy darabig úgy volt vele, hogy nem is szeretne fogyni, de mostanra megváltozott a véleménye. „Nem szeretnék durván vékony lenni, de szeretném kicsit formálni a testem, egyrészt a ruhaméretem miatt (Anna imádja a divatot, már van is egy 42-es motivációs ruha a szekrényében – a szerk.), másrészt pedig

szeretnék küzdeni, és bizonyítani magamnak, hogy meg tudom csinálni.

Mivel készültél elő a hétfői indulásra?

Bevásároltam sok-sok zabkása-hozzávalót, édesítőt, magokat. Valamint Anyum küldött vidékről rengeteg zöldséget és gyümölcsöt.

Volt olyan 21 NAP tematikájú cikk, amiből tanultál valami újat? Vagy ami valamiért motiváló gondolatot tartalmazott?

A holtponttal kapcsolatos cikk nagyon motiváló volt számomra. Valóban szükségünk van holtpontokra, mert később csak erősebbek leszünk tőlük.

Objektum doboz

600

Sok-sok cikk nektek, életmódváltóknak!

Augusztus 21-én éjfélig még mindig elő tudtok fizetni a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programra, de a rajt után nem lesz erre lehetőségetek.

App Storehttp://apple.co/2aoK3To

Google Play Áruházhttp://bit.ly/2aJhAqS

A VOUS-n számtalan cikk született a 21 NAP – Pont neked kapcsán az életmódváltásról. Olvasgassátok ezeket is!

Már látható a teljes első heti ebéd az előfizetők számára. Melyik étel tetszik a legjobban?

Hú, mindegyiket nagyon várom már! 🙂 Talán a legizgibb a paradicsomos zöldbabfőzelék pirított mogyoróval és roston sült csirkemellel lesz.

Forrás:
21 NAP – Pont neked

Mi lesz a motivációs jutalom, amivel majd megleped magad?

Legtöbben tudják, hogy imádok sütni. Biztosan megajándékozom magam valami egészséges, krémes finomsággal. 

Mi az, amit a 21 NAP-os lányoknak üzensz?

Nem szabad úgy hozzáállni, hogy ez egy diéta, ami csak 21 napig tart. Fogjátok fel egy játékként, ahol saját magatokkal versenyeztek. Feszegessétek saját határaitokat, játsszatok az ételekkel, és ne szenvedésként éljétek meg az életmódváltást. Majd meglátjátok, megéri!

Én így gondolok a következő időszakra, mert úgy érzem, ez nem csak 21 napig fog tartani. 🙂

21 nap logó fehér

Hol vagytok, 21 NAP-os lányok?

Te is csatlakoztál a 21 NAP – Pont neked programhoz. Előfizettél, és velünk kezded az életmódváltást hétfőn? Mutasd meg, honnan indulsz!

Küldd el a fotódat és a történetedet az info@vous.hu e-mail-címre a következő tárggyal: 21 NAP-os lány vagyok. A legjobb történeteket megjelentetjük itt a VOUS-n!

Posztolj Instagramra és Facebookra is! Használd a #21nappontneked hashtaget!

Ajánlott cikkek