Egyéb kategória

Egy igazán különleges recept: mese ihlette fantasztikus csirkemell csengő barackkal

Nemcsak a szóló szőlő és a mosolygós alma, de a csengő – vagy csüngő? – barack is csodás gyümölcs, ami nemcsak magában és desszertben, de akár főfogásban is remekül megállja a helyét. Fűszeres és fantasztikus barackos receptünk van, az örök klasszikus csirkemellel!

vous - 2016.08.13.
Egy igazán különleges recept: mese ihlette fantasztikus csirkemell csengő barackkal

A gyümölcsök tényleg csodálatosak, ízük mellett vitaminjaik, jótékony rostjaik miatt is nagyon hálásak vagyunk nekik. A legjobb napindítók smoothie-ban, turmixban, müzliben, a 90 napos diéta és a testkontroll követői magukban fogyasztva esküsznek rájuk. A gyümölcsös sütik és desszertek népszerűsége magáért beszél, de salátákban, sőt húsos fogásokban is remekül szerepelnek.

tiszafa0

Legyetek okosabbak Ádám Évájánál! – Gyümölcsök, amelyekbe tilos beleharapni

Évának egy feladata volt: nem megenni azt a bizonyos csábító gyümölcsöt, az almát. De ő megette, és utána már magyarázkodhatott, hogy milyen szép volt, mennyire finomnak nézett ki. A baj azonban megtörtént, a sztorit innentől ismerjük. De a tiltott gyümölcsök kora nem járt le, ma is vannak igazán vonzó, sőt lenyűgöző szépségek… A cikk folytatásért kattintsatok ide!

Barackkompótot már a nagymamáink is kínáltak a vasárnapi húsos fogáshoz, de nyáron, szezonjában a friss barack önálló köret is lehet egy fűszeres, sovány csirkemellhez. Nyersen is szuper kísérő, de kicsit meg is süthetjük grillserpenyőben, ha kiadósabb fogás szeretnénk, készítsünk hozzá illatos párolt jázminrizst. Ha 1-2 csillagánizst is teszünk a fővő rizsbe, elképesztően illatos és aromás ínyencfogással rukkolunk elő.

A cikk itt még nem ér véget! A folytatásért és a receptért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek