Egyéb kategória

Valóságos tündérmese: egy házaspár 75 év után mondta ki újra az igent

Számomra mindig is fura volt olyan híreket hallani, hogy valaki megújítja a házasságát. Minek azt megújítani? Ha igazán jól működik, akkor nem kell semmi felhajtás, egyszer elég elvenni feleségül egy nőt – gondoltam. Most viszont egy olyan megható dologra bukkantam, hogy még én is elolvadtam tőle és azt hiszem, megértettem az eskü megújításának lényegét.

vous - 2016.08.05.
Valóságos tündérmese: egy házaspár 75 év után mondta ki újra az igent

Már az is túl aranyos volt, hogy nemrég házasodni készülő fiatalok a nagymamájukat kérték fel koszorúslánynak az esküvőre. Azonban ezt is tudta fokozni az internet: egy idős pár kéz a kézben futotta le utolsó maratonját. Most pedig egy másik idős házaspár döntött úgy, hogy megújítják a házasságukat 75 év (!) után egy idősek otthonában. A most 94 éves Karl és a 91 éves Elizabeth Gfatter először 1941-ben mondta ki a boldogító igent – írja a Huffington Post.

 A férfi édesapja a házasságuk ellen fogadott: 100 dollárt tett arra, hogy egy évig sem fogják bírni egymás mellett. Hát ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna: a pár ugyanis idén ünnepelte a 75. házassági évfordulóját, nem is akárhogyan. A hónap első napján megújították az esküjüket az otthonban, ahol élnek. Volt ott minden, ami egy igazi esküvőhöz kell: például vőfély, tanúk és még koszorúslányok is.

Nézzétek meg, milyen volt a ceremóniájuk:

Objektum doboz

De mi a titkuk? 

Szerelem és őszinteség a titok nyitja, és legyetek jók egymáshoz!

– mondta Elizabeth. A házaspár egyébként ugyanabban az épületben nőtt fel Manhattanben. Az első randijuk pedig tinédzserként egy fagyizó társalgójában történt. Úgy tűnik, akkor, a fagyizóban egy életre szóló kapcsolat született.

Ajánlott cikkek