Test

Megvan, hogy védjétek ki az éjszakai lábgörcsöket

Nektek is ismerős, amikor éjjel arra riadtok fel, hogy görcsbe rándult a lábatok? Megzavarja a pihenéseteket, és nem tudjátok, mit tegyetek ellene? Akkor ez a cikk nektek szól! 

vous - 2022.01.03.
Megvan, hogy védjétek ki az éjszakai lábgörcsöket

A legtöbb ember már tapasztalta, milyen az érzés, amikor görcsök gyötrik a lábait az éjszaka közepén – a LittleThings most olyan a megoldásokat mutat nektek, melyekkel orvosolható a probléma. A görcsök kilakulását okozhatja kevés folyadék bevitele, a hideg idő, vagy a lábak túlzott igénybevétele, mint például az állómunka vagy a sport. De nézzük, hogyan szabadulhattok meg tőlük!

Szappan

Az első meglepő, de annál hatásosabb módszer, ha az ágyatok és a lepedőtök közé egy szappant helyeztek. Igen, egy szappant. Nem tudja senki, hogy miért, de számtalan embernek segített már a görcsök ellen.

Banán

Ha gyakran szenvedtek a görcsöktől, akkor legyen otthon mindig egy banán, amit délutáni nasiként vagy a reggelitekhez adva elfogyasztotok, ugyanis a magas káliumtartalmának köszönhetően véd az izomgörcsök ellen.

Forrás:
pixabay.com

Savanyú uborka 

A savanyú uborka leve tele van sóval, ami az elsők között távozik a szervezetből az izzadsággal. A savanyú lével cukrot és ecetet is bevisztek a szervezetetekbe, ami segít az izmokat koordinálni.

Fürdő

Vegyetek egy meleg fürdőt elalvás előtt. Ez azért lesz hatásos, mert az igénybe vett izmokat ellazítja, és így megakadályozza a görcsös összerándulásokat az éjszaka folyamán.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.