Test

4 étel, amelyről nem tudtátok, hogy grillezve is isteniek

Egy nyári estén nincs jobb program, mint egy laza kerti parti a barátokkal! De mi legyen a menü? Most mutatok nektek néhány olyan ételt, amiről biztosan nem gondoltátok, hogy grillezve is ilyen finomak, ráadásul nagyon egyszerű őket elkészíteni!
vous - 2015.07.13.
4 étel, amelyről nem tudtátok, hogy grillezve is isteniek

Avokádó

Itt egy újabb ok, amiért imádjuk az avokádót! Vágjátok félbe, vegyétek ki a magját, majd mélyítsétek jobban a mag helyét. Kenjétek meg a húsát olívaolajjal és egy kis citromlével, majd a megkent felével lefelé helyezzétek rá a grillre addig, amíg a grillcsíkok láthatóak nem lesznek rajta. Sózzátok, borsozzátok, végül keverjetek össze apróra vágott zöldségeket, morzsolt fetát és salsaszószt, amit a kivájt lyukba helyeztek. Isteni finom lesz!

Barack

Vágjátok félbe a barackot, és vegyétek ki belőle a magot. Kenjétek meg balzsamecettel és mézzel vagy juharsziruppal. A tetejére tehettek egy-egy gombóc fagyit is. Ez az édes és füstös nyári desszert olyan lesz, mint egy könnyed nyári álom.

Görögdinnye

Dobd fel a salátát néhány falat pikáns és füstös görögdinnyével! A dinnyeszeleteket kenjétek meg balzsamecettel és olívaolajjal, mielőtt a sistergő grillre teszitek őket, és hagyjátok rajta őket pár percig, amíg a grilljelek láthatóak nem lesznek.

Banán

Ezek a kis banánhajók olvadt finomsággal vannak töltve. Vegyetek egy hámozatlan banánt és vágjátok félbe a húsát hosszába! Ez után töltsétek meg mályvacukorral, mogyoróvajjal és csokoládéval. Csomagoljátok fóliába, és süssétek kb. 10 percig, amíg a héja megfeketedik. Imádni fogjátok!
Ajánlott cikkek