Avokádó
Itt egy újabb ok, amiért imádjuk az avokádót! Vágjátok félbe, vegyétek ki a magját, majd mélyítsétek jobban a mag helyét. Kenjétek meg a húsát olívaolajjal és egy kis citromlével, majd a megkent felével lefelé helyezzétek rá a grillre addig, amíg a grillcsíkok láthatóak nem lesznek rajta. Sózzátok, borsozzátok, végül keverjetek össze apróra vágott zöldségeket, morzsolt fetát és salsaszószt, amit a kivájt lyukba helyeztek. Isteni finom lesz!
Barack
Vágjátok félbe a barackot, és vegyétek ki belőle a magot. Kenjétek meg balzsamecettel és mézzel vagy juharsziruppal. A tetejére tehettek egy-egy gombóc fagyit is. Ez az édes és füstös nyári desszert olyan lesz, mint egy könnyed nyári álom.
Görögdinnye
Dobd fel a salátát néhány falat pikáns és füstös görögdinnyével! A dinnyeszeleteket kenjétek meg balzsamecettel és olívaolajjal, mielőtt a sistergő grillre teszitek őket, és hagyjátok rajta őket pár percig, amíg a grilljelek láthatóak nem lesznek.
Banán