Test

Azta! A vakítóan fehér mosoly titka a banánban rejtőzik

Mostanában nagyon felkapott lett a fogfehérítés, az üzletekben, a reklámokban, de még a plakátokon is gyakran jön velünk szembe ez a jelenség. A speciális fogkrémek ára nem a legbarátibb, a fogorvosi kezelésről pedig már ne is beszéljünk, de szerencsére lehet próbálkozni olcsó, otthoni praktikákkal is.

vous - 2016.10.28.
Azta! A vakítóan fehér mosoly titka a banánban rejtőzik

Korábban Nina már kiemelte egy cikkében, hogy az eper, valamint a citrom és a narancs héja természetes fogfehérítők, és most ebbe a sorba én és a PureWow becsatlakoztatnánk egy újabb ehető dolgot. Amiről szó lesz, az egy gyümölcs, hosszúkás és sárga, ráadásul kiváló az izomgörcsök ellen is. Na, kitaláltátok már, hogy a banánról beszélek?

fehérbor alkohol pohár

Ezek a legjobb és legrosszabb italok a fogaitoknak

Ha csak friss leheletet vagy gyönyörűen vakító fehér fogakat szeretnétek, érdemes odafigyelni, mit is isztok. Hogy mindenki egészséges és szép fogsorral legyen gazdagabb, összegyűjtöttük az 5 legjobb és legrosszabb italt, ami hatással van a fogaitokra!

A cikket itt találjátok!

A technikához mindössze egy darab banánra lesz szükségetek. Hámozzátok meg, egyétek meg a gyümölcsöt, de a héját ne dobjátok ki a kukába! A belső felét kell a fogaitokon dörzsölgetni a vakítóan fehér fogakért.

A banán fehérítő tulajdonságát a héjában található káliumnak, magnéziumnak és mangánnak köszönhetjük.

Így várjatok 10 percig nyitott szájjal, „vicsorítva”, az ajkatok nem érhet a fogatokhoz. Ezután egy fogkefével dörzsöljétek át a fogaitokat, de fogkrémet és vizet ne használjatok.

Objektum doboz

Ha kipróbáljátok ezt az eljárást, kíváncsian várjuk a tapasztalaitokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.