Egyéb kategória

Dolgok, amiket egyszer jó csinálni az életben, aztán soha többet

Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és gondolkozzatok el azon, hány olyan dolgot csináltatok életetekben, ami először jó ötletnek tűnt, majd soha többé nem csináltátok, mert akkora hülyeség volt. Na?
vous - 2016.06.05.
Dolgok, amiket egyszer jó csinálni az életben, aztán soha többet

Persze, vannak abszolút kötelezően kipipálandó dolgok is, mint kesztyű nélkül hógolyózni, amit utána vörös, lefagyott kézzel jól megbánni, de legalább ez is megvolt. És aztán ott vannak az olyan dolgok is, mint fogadásból meginni a csokilikőrrel elkevert kólát. Van ám még pár, olvassátok!

Földön aludni jófejségből

Legalább egyszer beleesik ebbe a hibába mindenki. A helyszín igazából változó: kerti parti, házibuli, tópart. A lényeg, hogy vagy sírni kezd valaki, hogy kényelmetlen a fekhelye, és igénye lenne matracra, vagy együttesen úgy döntötök, hogy jó buli takaróba csavarva a vízparton, kanapén, földön aludni. Egyszer jó átélni, mert még olyan hősiesnek nem fogjátok érezni magatokat, mint amikor fogcsikorgatva úgy tesztek, mintha nem fáznátok. Aztán soha többet. Egy naplementéért sem, főleg, hogy idővel egy jó alvás mindennél többet ér majd.

Körömfestés kanapén

Amíg ki nem ömlik a körömlakk a kanapéra, és nem sírtok egy életen át, hogy kijön? Nem jön? Mennyibe fog ez kerülni? Amíg lenyugodtok, nézegessétek végig az eddigi körömtrendeket itt!

Forrás:
pexels

Együtt korcsolyázás

Nagyon romcsi dolog a korcsolyázás télen, és bevallom, sokáig az én fejemben is élt egy kép arról, hogy kézen fogva suhanok a pasimmal a jégen. Egészen addig, míg ténylegesen meg nem léptük, és én összekoccanó térddel keringőztem, és nem értettem, hogy a többiek miért mosolyognak. Ők nem érzik azt a fájdalmat, amit a korcsolya művel a lábukkal?

Tökfaragás

Soha. Nem. Lesz. Olyan. Mint. A. Pinteresten. Pont.

Cigizni filter nélkül

Még tinédzserként mindenki kerül olyan helyzetbe, hogy sutyiban dohányzik otthon, és amikor elfogy a cigije, akkor kétségbeesetten feltúr minden rejtekhelyet, majd talál egy eltört darabot a táska legalján, és megpróbálja elszívni. Filter nélkül. Facepalm. Különben se cigizzetek, nem egészséges, és csúnya dolgokat művel a testetekkel, nézzétek csak!

Pucolatlan makadámdiót venni nasinak

És nem megenni, mert lehetetlen feltörni a héját.

Ti mivel egészítenétek ki a sort?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.