Egyéb kategória

Cuki segítővel bővült a csapat – ilyen volt a hatodik torna(N)óra

Túl vagyunk a hatodik torna(N)órán! Kedd este ismét élő adásban tornázott Takács Nóra és Szabó András professzionális erőnléti edző, sőt egy meglepetésvendég is. Ráadásul megint több ezren mozogtatok velünk. Ha lemaradtatok, ne keseredjetek el, most bepótolhatjátok!
vous - 2016.05.25.
Cuki segítővel bővült a csapat – ilyen volt a hatodik torna(N)óra

Azt már biztosan tudjátok, hogy Takács Nóra és vele együtt a VOUS-lányok a júliusi IRONGIRL-futásra készülnek, ráadásul nem is akárhogyan. Ha kedd este velünk együtt követtétek a Hogyan legyek jó nő? Facebook-oldalát, akkor bizonyára ti is láttátok, hogy Takács Nóra ismét élő közvetítésben biztatott mindenkit arra, hogy mozogjon együtt vele és Szabó András erőnléti edzővel. Sőt, a mostani adásban volt egy édes segítőjük is, Gábor kisfia. Mi, VOUS-lányok már megint megizzadtunk, ti hogy bírtátok?

Lemaradtatok? Itt megnézhetitek a 6. torna(N)órát!

Ha ezt az edzést hetente 2-3 alkalommal végigcsináljátok, akkor belőletek is lehet igazi IRONGIRL! Csak arra figyeljetek, hogy a mozgás után egyetek egy keveset és pótoljátok a folyadékot. Jó tornázást mindenkinek!

Íme a legutóbbi edzésterv:

Forrás:
Kerepeczki Anna
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon