Egyéb kategória

Cuki segítővel bővült a csapat – ilyen volt a hatodik torna(N)óra

Túl vagyunk a hatodik torna(N)órán! Kedd este ismét élő adásban tornázott Takács Nóra és Szabó András professzionális erőnléti edző, sőt egy meglepetésvendég is. Ráadásul megint több ezren mozogtatok velünk. Ha lemaradtatok, ne keseredjetek el, most bepótolhatjátok!
vous - 2016.05.25.
Cuki segítővel bővült a csapat – ilyen volt a hatodik torna(N)óra

Azt már biztosan tudjátok, hogy Takács Nóra és vele együtt a VOUS-lányok a júliusi IRONGIRL-futásra készülnek, ráadásul nem is akárhogyan. Ha kedd este velünk együtt követtétek a Hogyan legyek jó nő? Facebook-oldalát, akkor bizonyára ti is láttátok, hogy Takács Nóra ismét élő közvetítésben biztatott mindenkit arra, hogy mozogjon együtt vele és Szabó András erőnléti edzővel. Sőt, a mostani adásban volt egy édes segítőjük is, Gábor kisfia. Mi, VOUS-lányok már megint megizzadtunk, ti hogy bírtátok?

Lemaradtatok? Itt megnézhetitek a 6. torna(N)órát!

Ha ezt az edzést hetente 2-3 alkalommal végigcsináljátok, akkor belőletek is lehet igazi IRONGIRL! Csak arra figyeljetek, hogy a mozgás után egyetek egy keveset és pótoljátok a folyadékot. Jó tornázást mindenkinek!

Íme a legutóbbi edzésterv:

Forrás:
Kerepeczki Anna
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.