Egyéb kategória

3 rendhagyó randihely, ha egy kis édességre vágytok

Legyen akár az első randi, akár a századik, egy hangulatos, különleges hely kötelező. Az összebújás egy finom süti és egy forró kávé mellett minden helyzetben jó választás. Íme három rendhagyó sütizős hely a városban, amivel biztosan nem nyúlhatunk mellé egy randin sem!
vous - 2016.04.11.
3 rendhagyó randihely, ha egy kis édességre vágytok

Café Noé Cukrászda

A zsinagógától és a bulinegyedtől nem messze bújik meg a Wesselényi utca ikonikus cukrászdája, benne a város legjobb flódnijával. A hely apró családi vállalkozásból nőtte ki magát, ami a dizájnon is meglátszik: a tér nem túl tágas, ellenben a felső szint tökéletes lehetőséget nyújt egy kis meghitt romantikázásra egyszerű, békebeli stílusával. Az andalító zene igazán bensőségessé teszi a hangulatot, és itt biztosan nem fogunk harsány külföldiekbe se botlani.

Ha kíváncsiak vagytok a további randihelyekre, akkor irány a Cookta oldala!

Forrás:
www.torta.hu
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.