Egyéb kategória

Fussátok le Takács Nórával az IRONGIRLT!

Csajok, indítsuk egy szuper hírrel a napot: március 8-án, vagyis ma reggel 10 órától tudtok nevezni az idei IRONGIRL futóversenyre. Szóval ha szeretnétek együtt sportolni Takács Nórával, akkor ott a helyetek!
vous - 2016.03.08.
Fussátok le Takács Nórával az IRONGIRLT!

Emlékeztek még, hogy Nóri tavaly milyen kitartóan futotta végig az IRONGIRLT? Idén újra nekivág, és reméljük, hogy ti is vele tartotok! A különbség csupán annyi lesz, hogy 10 km helyett 6 km lesz a táv, így azokat is várjuk, akik tavaly a táv hossza miatt nem csatlakoztak hozzánk.

Forrás:
Takács Nóra

Nóra ajándékkal is készült ma, nézzétek csak:

AJÁNDÉKKét örömteli hírem van! Az egyik, hogy természetesen idén is lesz IRONGIRL verseny, aminek ismét én leszek az…

Közzétette: Hogyan legyek jó nő? – 2016. március 8.

Hogyan és hol lehet nevezni az IRONGIRL-re?

Aki már biztos benne, hogy részt vesz a futáson, már nevezhet is ITT. A nevezés megkönnyítéséhez, ami választ ad a leggyakrabban felmerülő kérdésekre ITT találjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.