Egyéb kategória

Nem kellett sokat várni: megérkeztek a pocakos-borostás Ken babák is

Miután megjelentek az új, valóságos Barbie babák, az internetezők rögtön követelni kezdték a reális Ken babákat is. Most pedig jó hírünk van a számukra: már meg is érkeztek!
vous - 2016.02.03.
Nem kellett sokat várni: megérkeztek a pocakos-borostás Ken babák is

Na jó, még várnunk kell arra, hogy kézzel foghatóak legyenek, de egy divatsite, a Lyst grafikusa, Jamie Phillips már most megalkotta őket – írja a Mashable. Katherine Ormerod, a honlap szerkesztője így nyilatkozott a babákról:

A férfiaknak műanyag példaképekre is szükségük van. Ken szinte ugyanúgy nézett ki az elmúlt 50 évben, de most neki is szüksége van egy kis átalakításra.

A kollekció többek között tartalmaz tengerparti Ken babát, hipszter Ken babát és kopaszodó Ken babát is. A játékok különböző magasságúak, a bőrszínük is más, így ha anno egy afro Kenről álmodoztatok, most megkaptátok!

Forrás:
lyst.com

Nektek melyik a kedvencetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.