Egyéb kategória

Meglepő, de nem a megcsalás a leggyakoribb válóok

Vannak jó és rossz híreim. A jó hír az, hogy a házasemberek mostanában sokkal kevesebbszer válnak el hűtlenség miatt. A rossz hír pedig az, hogy inkább azért válnak el, mert kihűlt a szerelmük.
vous - 2016.01.21.
Meglepő, de nem a megcsalás a leggyakoribb válóok

Melyik a lehangolóbb? Az, hogy azért megy tönkre egy házasság, mert valamelyik fél félrelépett, vagy az, hogy az egyikük rájön, elmúlt a szerelem, és inkább egyedül akar lenni ahelyett, hogy élete végéig a másik arcát lássa lefekvés előtt?

Kutatás bizonyította be, hogy a házasságon kívüli viszony már nem a leggyakoribb ok a válásra. Egy brit vezető ügyvédi iroda felméréséből kiderült, hogy az elmúlt években a házasságok felbontására sokkal inkább azért volt szükség, mert a felek kiszerettek egymásból.

Forrás:
iStock

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem a megcsaláson egy idő után túl tud lépni az ember. Ám az biztos, hogy a hűtlenség olyan dolog, ami örökre rányomja a bélyegét egy kapcsolatra. De ennek is vannak változatai, egy egyéjszakás kalandot nem érdemes összehasonlítani azzal, amikor a férjnek egy komplett másik családja van pár kerülettel arrébb.

Azt viszont biztosan nem tudnám feldolgozni, ha a férjem közölné, már nem szeret. Nem akar velem lenni, nem is kellek neki, inkább váljunk el, és éljük a saját életünket úgy, ahogy nekünk jó, külön.

Nektek mi a véleményetek? Melyik a rosszabb? A megcsalás, vagy ha kiszerettek egymásból?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.