Egyéb kategória

Szörnyű pillanatok, amik nem hiányozhatnak az elkésős reggelekből

Minden emberrel előfordul, hogy elalszik reggel, és utána megfogadja, hogy soha többé nem lesz még egy ilyen agyonhajszolt, idegtépő, lélekölő reggele. Haha. Dehogynem.
vous - 2016.01.19.
Szörnyű pillanatok, amik nem hiányozhatnak az elkésős reggelekből

Én teljesen a vakszerencsére vagyok utalva néha ilyen szempontból, mert rezgésre kelek, mivel, ugye, nem hallok. Szoros testközelben alszom a telefonommal, nehogy leessen az ágyról, ha mégis, az szívás a javából, mert nem kelt fel a rezgése. Akkor pedig indul a hajsza. De gondolom, az itt következő pillanatok ismerősek lesznek nektek is!

Szundi kinyom

Teljes léleknyugalommal. Egymás után ötször. Mert még van idő. Még öt perc, mert amúgy pont annyiszor időzítettetek ébresztőt: ötpercenként. Lányok, inkább aludjatok, nincs értelme az időzítőnek.

Begyorsul a film

Forrás:
pixabay

Mert amikor rápillantotok az órára az utolsó 5 szundiperc után, rádöbbentek, hogy elaludtatok. Innentől fénysebesség-üzemmódba kapcsoltok: takaró lerúgása, feldöntötök legalább 3 tárgyat, és a következő emlékképetek, hogy valamilyen járművön ültök.

Minden bűn bocsánatossá válik

Az, hogy bekaptatok egy rágót fogmosás helyett, és az is, hogy a tegnapi sminketekben indultok útnak, vagy ami még jobb: arra kenitek rá a mait. Pedig már írtunk róla, hogy ez mennyire rossz döntés.

Megvan a pozitív oldala is

Mondjuk nincsen mit vegyek fel-szindrómátok, hanem azt veszitek fel, ami először a kezetek ügyébe kerül. Arról nem is beszélve, hogy ha smink nélkül indultok el otthonról, jót tesztek a bőrötökkel, és mivel úgyis a feladatok az elsődlegesek, annyira fogtok rohanni, hogy szinte észrevétlenül még jól is érzitek magatokat. Ugye, milyen furcsa, hogy mi kell a lelki békéhez?

A tömegközlekedés, az átok

Biztos, hogy le fogjátok késni a pont beérkező buszt, biztos, hogy belefuttok a legbunkóbb utasba, és tutifix, hogy lerobban vagy át kell szállnotok valamilyen forgalomátirányítás miatt, vagy lejárt a bérletetek, és bliccelnetek kell. Az idő pedig úgy halad, hogy szabályosan érzitek, amint elpattannak egyesével az idegeitek, mint a túlfeszített gitárhúr.

Mindent otthon hagytok

A töltőt, a kesztyűt, az esernyőt, és naná, hogy nincs kéznél se kávé, se kaja. Korgó gyomor az igazi nyomor! Ez lesz az egyik legéhesebb napja az évnek, ha épp olyan helyen dolgoztok, ahonnan nincs annyira kijárás.

Forrás:
pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.