Test

10 apró tipp a gyorsabb fogyásért – diéta és edzés nélkül

Egy pillanatra sem szeretnénk elhitetni veletek, hogy munka és fegyelmezett táplálkozás nélkül óriási sikereket érhettek el az életmódváltás területén, néhány trükk azonban jól jöhet.

vous - 2016.01.09.
10 apró tipp a gyorsabb fogyásért – diéta és edzés nélkül

A tavaly indult Még idén! kampány sokatoknak segítségül szolgálhat, ha csak a kisujjatokat szeretnétek mozdítani az egészséges életmódért. A videókban Takács Nóritól kaphattatok sok-sok tanácsot arról, hogyan tegyetek apró változtatásokkal az egészségetekért.

Néha recepteket mutatunk, máskor különleges italokat, edzésterveket és egészséges reggeliket ajánlunk nektek. Most pedig hoztam nektek tíz olyan szuper tippet, amivel felgyorsíthatjátok a fogyást.

  • Ne hagyjátok ki a reggelit, mert fontos, hogy az anyagcseréteket beindítsátok. Plusz ebédidő előtt nem fogjátok magatokat nasival tömni éhségetekben. 


  • Egyetek reggelire lassan felszívódó szénhidrátot, hogy egész nap kitartson a lendületetek. 


  • Ismerjétek fel, mi után sóvárogtok. Mert nem mindegy, hogy csokira vagy simán valami cukrosra vágytok. Nasi helyett inkább egyetek gyümölcsöt!


  • Érjétek el, hogy több vizet igyatok! Például úgy, hogy egy nap megisztok nyolc pohárral, vagy mindig hordjatok magatoknál egy liter vizet.
  • 

Igyatok egy pohár vizet étkezés előtt is! Azért, mert gyakran éhesnek érezzük magunkat, pedig csak szomjasak vagyunk. 


  • Az oké, hogy nasiznátok, de válasszatok egészséges rágcsát. Andi cikkében különleges finomságot ismerhettek meg. Itt olvashatjátok.


  • Igyatok több zöld teát! A zöld tea csökkenti a testzsírt, és koffeinforrás kalória nélkül.
  • Egyetek kisebb tányérról, hiszen ezzel is csak arra ösztönzitek magatokat, hogy akkora adagot egyetek meg, amekkorára szükségetek van. 


  • Ne habzsoljatok! Lassítsátok le az evést. Ha nem esztek olyan gyorsan, a gyomrotoknak lesz ideje megtelnie. 

  • Okosan a salátákkal, de leginkább a rájuk kerülő öntetekkel, amik telis-tele vannak kalóriával. A gyorséttermekben kapható saláták sokszor egyáltalán nem egészségesek. Mi lenne, ha ti magatok készítenétek el az eddigieknél gyakrabban azt a salátát, amit megkívántok? Friss alapanyagokból, olyan öntettel, ami garantáltan jót tesz a szervezeteteknek.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.