Test

10 apró tipp a gyorsabb fogyásért – diéta és edzés nélkül

Egy pillanatra sem szeretnénk elhitetni veletek, hogy munka és fegyelmezett táplálkozás nélkül óriási sikereket érhettek el az életmódváltás területén, néhány trükk azonban jól jöhet.

vous - 2016.01.09.
10 apró tipp a gyorsabb fogyásért – diéta és edzés nélkül

A tavaly indult Még idén! kampány sokatoknak segítségül szolgálhat, ha csak a kisujjatokat szeretnétek mozdítani az egészséges életmódért. A videókban Takács Nóritól kaphattatok sok-sok tanácsot arról, hogyan tegyetek apró változtatásokkal az egészségetekért.

Néha recepteket mutatunk, máskor különleges italokat, edzésterveket és egészséges reggeliket ajánlunk nektek. Most pedig hoztam nektek tíz olyan szuper tippet, amivel felgyorsíthatjátok a fogyást.

  • Ne hagyjátok ki a reggelit, mert fontos, hogy az anyagcseréteket beindítsátok. Plusz ebédidő előtt nem fogjátok magatokat nasival tömni éhségetekben. 


  • Egyetek reggelire lassan felszívódó szénhidrátot, hogy egész nap kitartson a lendületetek. 


  • Ismerjétek fel, mi után sóvárogtok. Mert nem mindegy, hogy csokira vagy simán valami cukrosra vágytok. Nasi helyett inkább egyetek gyümölcsöt!


  • Érjétek el, hogy több vizet igyatok! Például úgy, hogy egy nap megisztok nyolc pohárral, vagy mindig hordjatok magatoknál egy liter vizet.
  • 

Igyatok egy pohár vizet étkezés előtt is! Azért, mert gyakran éhesnek érezzük magunkat, pedig csak szomjasak vagyunk. 


  • Az oké, hogy nasiznátok, de válasszatok egészséges rágcsát. Andi cikkében különleges finomságot ismerhettek meg. Itt olvashatjátok.


  • Igyatok több zöld teát! A zöld tea csökkenti a testzsírt, és koffeinforrás kalória nélkül.
  • Egyetek kisebb tányérról, hiszen ezzel is csak arra ösztönzitek magatokat, hogy akkora adagot egyetek meg, amekkorára szükségetek van. 


  • Ne habzsoljatok! Lassítsátok le az evést. Ha nem esztek olyan gyorsan, a gyomrotoknak lesz ideje megtelnie. 

  • Okosan a salátákkal, de leginkább a rájuk kerülő öntetekkel, amik telis-tele vannak kalóriával. A gyorséttermekben kapható saláták sokszor egyáltalán nem egészségesek. Mi lenne, ha ti magatok készítenétek el az eddigieknél gyakrabban azt a salátát, amit megkívántok? Friss alapanyagokból, olyan öntettel, ami garantáltan jót tesz a szervezeteteknek.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.