Egyéb kategória

Csillámosan finom karácsonyi smink – Mert az ünnep rólatok is szól!

A karácsony sokszor teljesen felesleges idegeskedéssel jár együtt. Mit együnk, mit vegyünk fel, milyen ajándékokat adjunk? Emellett az is okozhat fejtörést, hogy mi, nők szépek akarunk lenni ilyenkor is. Videónkban egy olyan sminket mutatok, amely pár perc alatt elkészül, visszafogott, diszkréten csillog, mégis nagyon-nagyon szerethető. Próbáljátok ki és ne feledjétek, csak semmi pánik! Engedjétek el magatokat – mert az ünnep rólatok is szól!

vous - 2015.12.25.
Csillámosan finom karácsonyi smink – Mert az ünnep rólatok is szól!
Objektum doboz

 

kerdojel

Mi az a Még idén! kampány?

A Még idén! kampányról tájékozódhattok a kampány startvideójából, illetve Facebook-oldalán is találhattok további információkat vagy csemegézhettek életmódváltással kapcsolatos írásainkból, videóinkból.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.