Egyéb kategória

Tippeljetek, mi a legújabb szépészeti őrület a férfiaknál!

Talán sosem volt még olyan menő a szakáll, mint most. Na de azt azért nem gondoltuk, hogy néhány pluszszőrszálért a férfiak még erre is képesek!
vous - 2015.10.04.
Tippeljetek, mi a legújabb szépészeti őrület a férfiaknál!

A pasitok igazi hipszter szeretne lenni, de nem tud szakállat növeszteni? Sebaj, még nincs minden veszve! A The New York Times szerint ugyanis egyre több férfi próbálja ki az úgynevezett szakállplasztikát.

Forrás:
pixabay.com

A szakállbeültetés 2012-ben 1,5%-át, 2014-ben pedig 3,7%-át tette ki az összes szőrbeültetésnek.

A szakállbeültetésnek számtalan oka lehet. Van, aki csak a foltokat szeretné kitölteni, más azt szeretné, hogy öregebbnek nézzen ki, de van, aki csak a divat miatt csinálja. A beültetés után a szálak pedig ugyanúgy viselkednek, mint a természetes szőrszálak. Például ugyanúgy lehet borotválkozni, mint előtte, hiszen a mesterséges szőrszálak növekedni is képesek – írja a thefashionspot.com. Ám az eljárás költsége elég magas, átszámolva körülbelül 800 000 és 6 millió forint (!) között mozog.

Szerintetek megéri?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: