Egyéb kategória

Tippeljetek, mi a legújabb szépészeti őrület a férfiaknál!

Talán sosem volt még olyan menő a szakáll, mint most. Na de azt azért nem gondoltuk, hogy néhány pluszszőrszálért a férfiak még erre is képesek!
vous - 2015.10.04.
Tippeljetek, mi a legújabb szépészeti őrület a férfiaknál!

A pasitok igazi hipszter szeretne lenni, de nem tud szakállat növeszteni? Sebaj, még nincs minden veszve! A The New York Times szerint ugyanis egyre több férfi próbálja ki az úgynevezett szakállplasztikát.

Forrás:
pixabay.com

A szakállbeültetés 2012-ben 1,5%-át, 2014-ben pedig 3,7%-át tette ki az összes szőrbeültetésnek.

A szakállbeültetésnek számtalan oka lehet. Van, aki csak a foltokat szeretné kitölteni, más azt szeretné, hogy öregebbnek nézzen ki, de van, aki csak a divat miatt csinálja. A beültetés után a szálak pedig ugyanúgy viselkednek, mint a természetes szőrszálak. Például ugyanúgy lehet borotválkozni, mint előtte, hiszen a mesterséges szőrszálak növekedni is képesek – írja a thefashionspot.com. Ám az eljárás költsége elég magas, átszámolva körülbelül 800 000 és 6 millió forint (!) között mozog.

Szerintetek megéri?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.