Egyéb kategória

Tényleg mindent elront, ha beleszerettek a legjobb barátotokba?

Még soha nem voltam szerelmes, viszont azt tudom, milyen valakit nagyon szeretni. De úgy, hogy a lelked is meztelenre vetkőzteted előtte, mert a szíved minden egyes darabja arra vágyik, hogy eggyé váljon az övével. Ketten lesztek egyek, kiegészítitek egymást és nagyjából mindenben egyeztek. Abban is, amiben szerintetek nem.
vous - 2015.09.19.
Tényleg mindent elront, ha beleszerettek a legjobb barátotokba?

Mindig fiúbarátaim voltak, a csajdráma valahogy kimaradt az életemből. Voltak azok a fiúk, akikkel csak haverok maradtunk és voltak olyanok is, akik többet akartak tőlem, vagy épp én tőlük. Aztán lett, ami lett. Általában semmi. A téma most pont aktuális, hiszen pár hónappal ezelőtt megismertem valakit. Bár a barátságunk meglehetősen érdekesen kezdődött, korábban semmit nem is hallottunk a másikról, csak véletlenül egymásba botlottunk.

De tudjátok, szerintem nincsenek véletlenek, szóval tuti, hogy a sors keze. Megtörtént, mert meg kellett történnie.

Ahogy telt az idő és éjjel-nappal beszéltünk, nagyon gyorsan szoros kapcsolat alakult ki közöttünk. Az általános sorrend az, hogy az emberek előbb beleszeretnek a másikba, de csak később tudatosul bennük, hogy amúgy legjobb barátok is lettek. Nálunk ez úgy történt, hogy előbb lettünk legjobb barátok, mint szerelmesek. Pont így volt jó. De hogy jutunk el egyiktől a másikig?

Van, aki szerint létezik fiú és lány között igazi barátság és vagyok én, aki szerint az egyik idővel ugyan, de mindig többet akar a másiktól. Amikor megismersz valakit, szimpatikussá válik, napokat csetelsz át vele, kicsit bevonod az életedbe, elmeséled neki a napjaidat, amit csináltál. Egyáltalán nem azzal foglalkozol, hogy mit gondol rólad, hiszen csak barátok vagytok. Olyankor csak meséltek egymásnak. Egyre többet, többet és többet. Az, amikor valaki betekintést nyer a világodba, már egyenes út ahhoz, hogy meg tudj és meg is akarj nyílni neki. Elkezdesz bízni benne, elkezd érdekelni a véleménye, a gondolatai, segítesz neki, ha rászorul és ő is ott van, ha szükséged van rá. Egyik pillanatról a másikra történik.

Forrás:
PIxabay

Könnyítsd meg a dolgot, legyetek előbb barátok!

Az ismerkedés szerintem nem egyenlő a barátsággal. Az utóbbi sokkal több, de ezt nem is kell magyaráznom, mindenki tudja. Az egy dolog, hogy megismered a tulajdonságait. Ismered, mert mesél róla. De tudnod kell, hogy mit szeret és mit nem. Mi a kedvenc színe és mi az, amit soha nem venne fel. Hogyan szereti a húslevest és milyen ételekre allergiás. Keresd meg az igazi énjét, amit csak te ismersz és fogadd el őt úgy, ahogy van!

A biztos út ahhoz, hogy egy tartós és boldog kapcsolat részese legyél, ha barátságból lesz szerelem. Mert akkor már tudod, mire számíts.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.