Egyéb kategória

Drága árat fizethettek a gyors fogyásért

Ha gyors, hirtelen fogyásnak vagyunk a szemtanúi, rögtön ünnepeljük a sikert, megdicsérjük azt, aki véghez vitte ezt a nagy munkát, és egy pillanatig sem gondolunk bele, hogy vajon mi mehet végbe az illető lelkében. Leolvadt a zsír? Szuper! Pedig...
vous - 2015.09.21.
Drága árat fizethettek a gyors fogyásért

Ha a zsír eltűnik, a bőr megmarad, a csíkok nem tűnnek el, és ami nincs többé kipárnázva, az megereszkedik, lóg, nem lesz feszes. Olyankor a megvékonyodott test látványának örömét felülírja a bánat afölött, hogy a bőr állapota egyszerűen siralmas. Durván fogalmaztam? Ez az igazság.

Julia Kozerski, aki az esküvője után úgy döntött, kevesebb akar lenni az akkori 135 kilójánál, életmódot váltott, és felvette a harcot a kilók ellen. Több mint 70 kilót sikerült fogynia, ám ahelyett, hogy végre megkönnyebbült volna, más problémákkal kellett szembesülnie: a megereszkedett bőrrel.

Julia, aki fotósnak tanult, párja és osztálytársai unszolására készített egy fotósorozatot, amin rámutat azokra a fájdalmakra, amelyekkel a nők küzdenek egy-egy nagy fogyás után. A képsorozat sokkolóan őszinte, mind darabja az összetört női önérzetnek.

Forrás:
juliakozerski

Forrás:
juliakozerski

Forrás:
juliakozerski

Több képet a kendőzetlen igazságról itt találhattok, ti pedig ne felejtsétek el, hogy ha a fogyást tűzitek ki célul, ne a számokat figyeljétek a mérlegen, és legfőképpen ne az időt! Ne akarjatok gyorsan sokat fogyni, hiszen a bőrötök nem bírja majd tartani az iramot veletek, inkább az egészséges életmódra törekedjetek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.