Egyéb kategória

Ezeket ne csináljátok a Facebookon, ha meg akarjátok tartani az ismerőseiteket

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse a Facebookon, akitől a világból kimenekülne. Persze, ez nagyon könnyen megoldható: töröljük őt magát, vagy csak elrejtjük a bejegyzéseit. De mi van akkor, ha mi is ilyen felhasználók vagyunk, csak nem tudunk róla?
vous - 2015.09.09.
Ezeket ne csináljátok a Facebookon, ha meg akarjátok tartani az ismerőseiteket

Ne ijedjetek meg, biztosan nem vagytok ilyenek, de azért jó azt elkerülni, hogy miattunk bosszankodjanak mások. Ráadásul van íratlan szabálya is annak, mit lehet, és mit nem a Facebookon. A VOUS-lányokkal összedugtuk a fejünket, és összeszedtünk pár dolgot, ami számunkra kiborító a virtuális életben.

Nyaralós képek – legyetek titokzatosak!

Mindenki szívesen büszkélkedik, milyen álomszép helyen nyaralt idén. Ezzel önmagában semmi gond sincsen. De az már furcsa és bosszantó, ha az egész mappát feltölti valaki. Válasszatok ki egy-két képet, ami a legjobban sikerült. Akikkel pedig tényleg szeretnétek, majd megbeszélitek személyesen, mi mindent csináltatok még a szabadság alatt.

Naponta cserélődő profilkép

Tudjátok, miért ez a legrosszabb mind közül? Mert ragályos. Ha azt látjuk, hogy a csini csaj a gimiből mindennap új és eddig nem látott szettekben szelfizget, akkor késztetést érzünk, hogy mi is megmutassuk: nekünk is vannak trendi ruháink és mi is jól nézünk ki! Hopp, már mi is cseréljük a profilképet! Nem, nem kell ez!

Naponta (veszekedésente) váltakozó kapcsolati státusz

KOMMENTÁR NÉLKÜL!

Anyukák

Mindenkinek a saját gyereke a legszebb, legokosabb, ez nyilvánvaló. De tudjátok, vannak azok az édesanyák, akik mindig, minden élethelyzetben posztolnak a lurkóról egy cuki, vagy leginkább unalmas képet. Aranyos, aranyos, de akkor is csak egyszer fogjuk lájkolni.

Forrás:
Pixabay

Egy lájk nekem

Bár egyre kevesebbszer futunk bele – reméljük, az is véletlenül van –, de továbbra is nagyon ciki magunkat lájkolni. Ha lájktúltengésben szenvedtek, pörgessétek végig a VOUS Facebook-oldalát, és lájkoljátok kedvenc cikkeiteket!

Idézetek

Világmegváltó gondolatok egy szelfi mellett? Semmi értelme, és még nevetségessé is teszi a felhasználót. Ne, ne, ne!

Chek in mindenhonnan

Közértből, szépségszalonból, moziból. Anélkül is elhisszük, hogy jár az illető ilyen helyekre, hogy ezt kiposztolná. Persze, a különleges édességboltok, éttermek, szórakozóhelyek, és bármilyen olyan hely, ahol esély van arra, hogy összefussatok a barátaitokkal, jöhetnek.

Címkék: #ciki #facebook
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.