Egyéb kategória

Így öltözzetek fel az első randira!

"Nincs egy göncöm se!" – szól a híres mondat minden reggel. Minden este. Minden nőtől. Ne aggódjatok, ott lapul a tökéletes ruha az első randira. A színre pedig ne legyen gondotok, megmondjuk, miben lesz tietek a pasi!
vous - 2015.09.01.
Így öltözzetek fel az első randira!

Igaz, hogy britek készítettek egy (újabb) felmérést, de most az egyszer lehet benne valami. 1000 embert kérdeztek meg arról, mit viselnének az első randin. A különböző színekhez érzéseket kellett kapcsolni, és hiába cuki a rózsaszín a legtöbb önbizalmat a fekete adja. A nők 48%-a gondolja a legmagabiztosabb színnek a feketét, míg a pasik 64%-a. Na és mit jelenthet még a legsötétebb szín?

Intelligenciát!

Ez hozta el a szín végső sikerét. Ellentétben a pirossal. Ha eddig azt hittétek, hogy pirosban egyből összejön a hódítás, rosszul gondoltátok. Ehhez inkább kapcsolódik az arrongancia és a hevesség. Első randin inkább legyetek szolidan intelligensek. A hevességre még ráértek. Mi a helyzet a rózsaszínnel? Nincs jó hírem. A rózsaszínt viselő emberek csupán 5%-át találták intelligensek. Mit lehet erre mondani? Hordjatok első randin inkább feketét (ennek Niki biztos örül), a piros maradjon későbbre, a rózsaszínt meg hordja csak Barbie. A többi színt pedig itt találjátok!

Forrás:
http://www.buytshirtsonline.co.uk/colour-perception/
Címkék: #randi #ruha #tippek
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.