Egyéb kategória

Az okostelefon után megérkezett az okosbicikli is

Az már nem újdonság, hogy mindenkinek a zsebében pihen egy okostelefon, sőt olyan gyakran cserélgetjük őket, mint más a fehérneműt. De most egy forradalmi találmány érkezett, az okosbicikli.
vous - 2015.08.30.
Az okostelefon után megérkezett az okosbicikli is

A két legfontosabb dolog, amivel egy városi kerékpározónak szembe kell néznie, az a navigáció és a biztonság. Éppen ezért a SmartHalo készítői egy olyan kütyüvel szerették volna megoldani a problémát, ami minden mezei kerékpárt okossá tesz. A szerkezet a kormány közepén van, ellenáll az időjárás összes viszontagságának, és LED-világítással jelzi, merre is kell menni. A SmartHalo legjobb tulajdonsága a könnyű navigáció, igazából úgy működik, mint egy GPS. Az applikációba beütitek, hová szeretnétek menni, és megmutatja nektek a legbiztonságosabb és leggyorsabb odavezető utat. Ezután már nem kell mást tenni, csak figyelni a LED-es felületet, és arra menni, amerre a fények irányítanak. 

Nézzétek meg a saját szemetekkel!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.