Egyéb kategória

5 szuper bicikli csomagtartó táska

Biciklitúrára készültök? Akkor nézd meg, a legmenőbb kerékpáros táskákból álló gyűjteményünket!

vous - 2018.08.03.
5 szuper bicikli csomagtartó táska

Idén nyáron egyre többet pattantok bringára? Már körbetekertétek a Velencei-tavat? Vagy a Balatont? Ha hétvégén nincs strandidő egész napos biciklitúrára mentek? Nem vagytok egyedül! Egyre népszerűbb, és egyre többen felfedezik a kerékpáros kirándulás szépségeit. Az egész napos kerekezést azért nem árt jól megtervezni, az átvizsgált és műszakilag jó állapotban lévő bringa mellett nem árt még néhány dolgot beszerezni, ami nemcsak egyszerűbbé, de biztonságosabbá teszi is a túrát.

Ilyen például egy menő bukósisak vagy egy jó (biciklis) kulacs, valamint a pumpáról se feledkezzünk meg. De egy teljes napnyi felszerelést, mint széldzsekit, piknik plédet, enni és innivalót, naptejet a legjobb szakszerű táskában magunkkal vinni, olyanban, ami nem akadályozza a fesztelen kerékpározást, de elbírja a sok holmit is.

Összeszedtünk hát most 5 stílusos bicikli csomagtartó táskát. 

Szürke virágos egyoldalas táska

Ez a szürke alapon világosabb virágokkal díszített táska a bringatáskák megkerülhetetlen márkájától a Basiltól érkezett. Ez egy egyoldalas táska, amit akár a speciális csatlakozóval a csomagtartóra is szerelhetünk, de kézben vagy vállon is viselhető.

  • Márka: Basil
  • Ár: 54,99 euró

Forrás:
Basil

Vízhatlan óriás táska

A legolcsóbb darabot a Decathlon kínálatában találtuk. Ez a táska is egyoldalas, anyaga vízhatlan, űrtartalma 20 liter és 7 kilóig pakolható. Ez is egy speciális műanyag kampóval a csomagtartó jobb vagy bal oldalára egyaránt illeszthető. 

  • Márka: Btwin
  • Ár: 6.990 forint

Forrás:
Decathlon

 

Vízhatlan táska dzsungel mintával

Kétrészes, bicikli csomagtartó táska, ami vízlepergetős, dzsungel mintájú anyagból készült. Rollos záródásának és oldalsó patentjainak köszönhetően a táska űrtartalma bizonyos határokon belül változtatható. A kivehető merevítő lapnak hála mosógépben is könnyen tisztítható. 

Forrás:
Lilla Sellei Bags

Pöttyös kézitáska extrákkal

A Newlooxs csomagtartóra rögzíthető válltáska. Rögzítése roppant egyszerű, a táska anyaga pedig erős, strapabíró, ideális választás olyankor, amikor gyakran kell a táskát leakasztanunk az őrizetlenül hagyott bicikliről.

5 szuper bicikli csomagtartó táska

5 szuper bicikli csomagtartó táska
Forrás:
Newlooxs

Kosár vagy táska?

Ovális alakú, merevített textil bevásárlótáska, amit egy mozdulattal a csomagtartó egyik vagy másik oldalához erősíthetünk. Heti rendszeres piacozáshoz elengedhetetlen! Térfogata 17 liter, maximális teherbírása pedig 5 kilogram. 

Forrás:
Reisenthel

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.