Egyéb kategória

5 szuper bicikli csomagtartó táska

Biciklitúrára készültök? Akkor nézd meg, a legmenőbb kerékpáros táskákból álló gyűjteményünket!

vous - 2018.08.03.
5 szuper bicikli csomagtartó táska

Idén nyáron egyre többet pattantok bringára? Már körbetekertétek a Velencei-tavat? Vagy a Balatont? Ha hétvégén nincs strandidő egész napos biciklitúrára mentek? Nem vagytok egyedül! Egyre népszerűbb, és egyre többen felfedezik a kerékpáros kirándulás szépségeit. Az egész napos kerekezést azért nem árt jól megtervezni, az átvizsgált és műszakilag jó állapotban lévő bringa mellett nem árt még néhány dolgot beszerezni, ami nemcsak egyszerűbbé, de biztonságosabbá teszi is a túrát.

Ilyen például egy menő bukósisak vagy egy jó (biciklis) kulacs, valamint a pumpáról se feledkezzünk meg. De egy teljes napnyi felszerelést, mint széldzsekit, piknik plédet, enni és innivalót, naptejet a legjobb szakszerű táskában magunkkal vinni, olyanban, ami nem akadályozza a fesztelen kerékpározást, de elbírja a sok holmit is.

Összeszedtünk hát most 5 stílusos bicikli csomagtartó táskát. 

Szürke virágos egyoldalas táska

Ez a szürke alapon világosabb virágokkal díszített táska a bringatáskák megkerülhetetlen márkájától a Basiltól érkezett. Ez egy egyoldalas táska, amit akár a speciális csatlakozóval a csomagtartóra is szerelhetünk, de kézben vagy vállon is viselhető.

  • Márka: Basil
  • Ár: 54,99 euró

Forrás:
Basil

Vízhatlan óriás táska

A legolcsóbb darabot a Decathlon kínálatában találtuk. Ez a táska is egyoldalas, anyaga vízhatlan, űrtartalma 20 liter és 7 kilóig pakolható. Ez is egy speciális műanyag kampóval a csomagtartó jobb vagy bal oldalára egyaránt illeszthető. 

  • Márka: Btwin
  • Ár: 6.990 forint

Forrás:
Decathlon

 

Vízhatlan táska dzsungel mintával

Kétrészes, bicikli csomagtartó táska, ami vízlepergetős, dzsungel mintájú anyagból készült. Rollos záródásának és oldalsó patentjainak köszönhetően a táska űrtartalma bizonyos határokon belül változtatható. A kivehető merevítő lapnak hála mosógépben is könnyen tisztítható. 

Forrás:
Lilla Sellei Bags

Pöttyös kézitáska extrákkal

A Newlooxs csomagtartóra rögzíthető válltáska. Rögzítése roppant egyszerű, a táska anyaga pedig erős, strapabíró, ideális választás olyankor, amikor gyakran kell a táskát leakasztanunk az őrizetlenül hagyott bicikliről.

5 szuper bicikli csomagtartó táska

5 szuper bicikli csomagtartó táska
Forrás:
Newlooxs

Kosár vagy táska?

Ovális alakú, merevített textil bevásárlótáska, amit egy mozdulattal a csomagtartó egyik vagy másik oldalához erősíthetünk. Heti rendszeres piacozáshoz elengedhetetlen! Térfogata 17 liter, maximális teherbírása pedig 5 kilogram. 

Forrás:
Reisenthel

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.