Egyéb kategória

A vaginátok issza meg a levét, ha sokat bringáztok

Ti és a biciklitek elválaszthatatlan társak vagytok? Évek óta rójátok a kilométereket, és még a városban is két keréken gurultok? Nos, ez nemcsak a kilóknak rossz hír, hanem a vaginátoknak is. Hosszú távon ugyanis úgy tűnik, a hüvelyetek fogja bánni, ha túl sokat ültök a bicikliteken. 

vous - 2016.09.25.
A vaginátok issza meg a levét, ha sokat bringáztok

Szóval, ha az első szobabiciklizésetek után úgy pattantatok le a bringáról, mintha égetne, és más edzésformát választottatok, nem is döntöttetek rosszul. A Journal of Sex Medicine legfrisebb kutatása szerint ugyanis a túl sok biciklizés érzéketlenné teszi a hüvelyeteket, arról nem beszélve, hogy emiatt a szexuális élvezetetet is csökkenti egy hancúr során.

A kutatók még 2012-ben megfigyelték a női biciklis versenyzőket és a futókat. A vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy a sok biciklin ülés hatással van a hüvely érzékenységére, sajnos nem jó értelemben. A kutatásban részt vevők a következőképpen nyilatkoztak:

A biciklizés egyáltalán nem hüvelybarát sport.

Amennyi időt töltök a szobakerépáron, félek, hogy a hüvelyem felveszi a formáját.

Negyven perc tekerés után már ideges vagyok, mert alig érzem magamat ott lent.

Forrás:
pexels

A kutatók felfedezték, hogy ha a kerékpárok nyerge feljebb van, mint a kormánya, akkor jobban megnyomódnak a nemi szervek, ami hosszú távon érzéketlenné teszi a hüvelyt. A férfi kerékpárosoknál is hasonló eredményeket tapasztaltak, a túl sok nyomáshatás zsibbasztja a férfiak nemi szervét is, és akár merevedési zavar is kialakulhat náluk emiatt.

Hogy mi a tanulság?

Bármilyen hülyén is néz ki az ülés formájú, kipárnázott ülepű biciklisnadrág, jobban jártok, ha használjátok!

Ha pedig beszereztétek, bringázzatok sokat, pimpeljétek fel cukiságokkal a kerékpárotokat, és akár tetkóval is hirdethetitek, hogy két keréken szép az élet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.