Egyéb kategória

4 dolog, amit SOHA ne csináljatok szex után

Lehet, hogy szeretkezés után úgy érzitek, a fellegekben jártok, nyugodtak vagytok és boldogok, azt viszont tudnotok kell, hogy orgazmus után sokkal könnyeben kaphattok el különböző hüvelyi fertőzéseket, ezért nem árt átgondolni, mit csináltok közvetlenül az együttlét után. Mutatjuk, mik szerepelnek a tiltólistán! 

vous - 2022.08.19.
4 dolog, amit SOHA ne csináljatok szex után

Ne halogassátok a pisilést, irány a mosdó!

Tudjuk, hogy nincs is jobb annál, amikor szex után összebújtok a párotokkal és egymás karjaiban alszotok el. De az egészségünk érdekében érdemes egy gyors pisilést beiktatnunk az együttlét után, még akkor is, ha nem érezzük szükségét! Szex közben tudnak a baktériumok legkönnyebben bekerülni a húgycsövünkbe, ami egyenes út a hólyaghuruthoz, közismertebb nevén a felfázáshoz

A Femcare Miniklinikán évek alatt tökéletesített, személyre szabott védőflóra terápiával segítenek, hogy csak rossz emlék legyen a hüvelygyulladás!

A Femcare Miniklinikán évek alatt tökéletesített, személyre szabott védőflóra terápiával segítenek,
hogy csak rossz emlék legyen a hüvelygyulladás!
Forrás:
Canva

Ne használjatok nedves törlőkendőt!

Szex után a bőr érzékenyebben reagál a vegyi anyagokra, az alkoholra, a glicerinre, az illatanyagokra és bizonyos olajokra, ezért a nedves törlőkendők ilyenkor irritációt okozhatnak. Ha tehetitek, válasszátok a sima WC-papírt! A túlzott intim tisztálkodás könnyen hüvelygyulladáshoz vezethet.

Ha fájdalmat érzel szex közben, ég, viszket a hüvelyed belül és kívül, ráadásul még bőséges mennyiségű folyásod is van, akkor valószínű, hogy hüvelygyulladással van dolgod! Ebben az esetben fontos, hogy mielőbb orvoshoz fordulj, hiszen komoly szövődmények is felléphetnek, ha nem kezeled a gyulladást! A Femcare Miniklinikán gyakorlott nőgyógyász szakorvos állapítja meg, milyen típusú gyulladásról van szó és a gyógyulás érdekében megtervezi a szükséges terápiát. A hosszú távú tünetmentesség eléréséhez az intim flórára, vagyis a hüvelyi védőflórára is figyelmet kell fordítanunk! A Femcare Miniklinikán évek alatt tökéletesített, személyre szabott védőflóra terápiával segítenek, hogy csak rossz emlék legyen a hüvelygyulladás!

femcare2

A Femcare segít, hogy örökre búcsút inthess a hüvelygyulladásnak!

Szinte minden nő találkozott már életében hüvelygyulladással. A gyulladás kezelése mellett a kiváltó ok megtalálása, vagyis hogy a mikrobiom egyensúlyának milyen eltolódása okozza a panaszokat ugyanolyan fontos mint a kezelés. 

Fordulj bizalommal a Femcare Miniklinikához, ahol garantáltan segítenek a gyógyulásban! Kattints a részletekért

Ne vegyetek illatos habfürdőt!

Sok nő vágyik szex után egy pihentető habfürdőre, azonban sajnos ez is a tiltólistán szerepel. Ha ugyanis szeretkezés után merültök el a habokban, a bőrötök máshogy reagálhat a vegyszerekre, így például allergiás reakciót vagy hüvelyi irritációt is kiválthat a kedvenc habfürdőtök. Ha mindenképpen szeretnétek fürdeni szex után, akkor maximum kókuszolajat tegyetek a kád forró vízbe, vagy csak sima vízzel, tusfürdő nélkül zuhanyozzatok le! 

Forrás:
Pexels

Ne aludjatok fehérneműben!

Na jó, ha a fehérnemű pamutból készül, abban az esetben ilyenkor is viselhetitek, azonban ha nejlonból, műselyemből vagy poliészterből készült, akkor az beszoríthatja a nedvességet, ami gombás fertőzést okozhat. Ha tehetitek, szeretkezés után inkább aludjatok meztelenül!

Fordulj bizalommal a Femcare Miniklinikához, ha régóta fennálló vagy visszatérő hüvelyproblémád van! Nem csak a gyulladások szűrésében és kezelésében tudnak segíteni, de a védőflóra terápiának köszönhetően hosszú ideig tartó tünetmentesség érhető el. Kattints a részletekért!

Fordulj bizalommal a Femcare Miniklinikához, ha régóta fennálló vagy visszatérő hüvelyproblémád van! Nem csak a gyulladások szűrésében és kezelésében tudnak segíteni, de a védőflóra terápiának köszönhetően hosszú ideig tartó tünetmentesség érhető el. Kattints a részletekért!
Forrás:
Canva
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.