Egyéb kategória

Ez ám a kompromisszum! – Megtaláltuk a tökéletes esküvői tortát

Sokan azt gondoljuk, vagy legalább reméljük, hogy az esküvő legtöbb kérdését illetően a menyasszony dönt. Hiszen a vőlegénynek úgyis mindegy a dekoráció, a színek, az esküvői menü vagy épp az édesség. Egy pár azonban most bebizonyította, mennyire fontos volt mindkettőjüknek a torta, de leginkább a kompromisszum!
vous - 2015.08.23.
Ez ám a kompromisszum! – Megtaláltuk a tökéletes esküvői tortát

Tegnap a menyasszonyok egyik kedvenc tortadekoratőrével beszélgettünk, ma meg már irigykedve nézzük, mennyire egyszerűen és ötletesen oldotta meg egy brit pár az esküvői torta kérdését. Sikerült az, ami másoknak fejtörést és akár vitát is okoz: pont egyenlő mértékben csempészték bele a kívánságukat, egyéniségüket. A végeredmény pedig egy szuperegyedi torta, na és persze egy boldog pár lett!

A menyasszony kérésére elölről hagyományos, virágos-csipkés külsőt kapott a torta

Hátulról pedig a vőlegény képregényrajongása köszönt vissza az ünnepi édességről

Mi imádjuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.