Egyéb kategória

Fakadjatok dalra velünk egy kis nyári záportól!

Hőségriadóval küzdünk már napok óta. Kevesebb ruha nem nagyon lehet rajtunk, mert az már csak strandra lenne alkalmas. Víz nélkül aligha indult el bárki bárhova, és csak néztük az eget, hogy valami kis esőfelhő-kezdeményt látunk-e, egészen mostanáig.
vous - 2015.08.13.
Fakadjatok dalra velünk egy kis nyári záportól!

Egyik pillanatban azt vettük észre, hogy nocsak, nem kell felvennünk a napszemüveget az irodában. Az ég beszürkült, majd egy óriási dörrenés biztosított arról, hogy itt eső lesz. A dörgések egyre hangosabban közeledtek, még egy villámot is láttam. Egy ilyen hőségriadókor ez a pár csepp eső is jóleső érzéssel töltött el, ezért hoztam is nektek néhány zenét, ami ezt a jókedvet megtartja egész napra.

Kezdjük egy klasszikussal, amit az is tud énekelni, aki soha nem hallotta a nótát.

Emlékeztek erre a pár évvel ezelőtti slágerre? Mindenki arra vágyott, hogy legyen egy társa, akivel rajzolgathat.

Jöjjön egy magyar klasszikus, mert Kovács Kati zenéje nélkül nem igazi a lista.

És ha már eső, nem maradhat el a Guns N’ Roses November Rain című dala sem. Igaz, nincs november, de ami késik, nem múlik.

És mivel az eső is eláll egyszer, sétáljatok újra a napfényben! Még tart a hőségriadó…

Ne aggódjatok, nem kell sokat várni a lehűlésre, hétvégére nagyobb esőzéseket ígérnek. A nyári ruhákat azért nem kell eldugni a szekrény mélyére, inkább csak örüljünk ennek a augusztus végi időjárásnak!

Címkék: #eső #tánc #zene
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.