Egyéb kategória

Az arcnak annyi, megérkezett a fejbőrbotox

Senkit nem lep meg, hogy az öregedés és a ráncok ellen küzdő nők már 30 éves korukban elkezdik szétbotoxolni az arcukat. A legújabb trend szerint pedig, ha a fejbőrbe, a haj tövéhez adják a fiatalító szérumos injekciót, az meggátolja majd az izzadást. De miért is jó ez nekünk?
vous - 2015.08.13.
Az arcnak annyi, megérkezett a fejbőrbotox

Lányok, a Blotox létező fogalom és van, aki szerint tényleg működik. A botox nemcsak a ráncok ellen hat, hanem a verejtékmirigyek működését is enyhíti, valamint a migrént is csökkenti. Ezért a legújabb koncepció szerint, ha a fejbőrödbe adják az injekciót, akkor kevésbé fog izzadni a homlokod, ergó sokkal tovább tart majd a reggel nagynehezen beállított hajad.

Most ez komoly? Egymillió másik alternatív, egészséges módszer van arra, hogy a fejbőrünk és ezáltal a hajunk is egészséges maradjon. Miért kéne ehhez tűket szurkáltatni a fejünkbe? Nyár van, oké. Melegünk van, izzadunk és ez így van rendben. Nekem ez már kicsit túl drasztikusnak tűnik.

Forrás:
Pixabay

Értem én, hogy a szépség minden, meg a szép haj és a szép bőr meghatároz, de hova lehet még fokozni ezeket a szépészeti beavatkozásokat?! Kíváncsian várom a következő orvosi ötletet, ami mindenfélét ígér majd és semmit nem valósít meg belőle. Szerencsére még jó sok testrészünk van, ahova nem akartak egyelőre botoxot nyomni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.